Cercar

Competicions Competicions World Darts

Play-off Lakeside World Professional Darts 2016:
Amb participació catalana

Sense temps per recuperar dels Campionats de Catalunya celebrats aquest cap de setmana, l'expedició catalana que participarà al Masters Mundial i al Play-off del Mundial ja ha fet les maletes per sortir camí de Hull, Englaterra.

Demà 7 d'octubre de 2015 es celebera el Play-off classificatori per al Mundial de Dards, el Lakeside World Professional Darts 2015, una competició que a la vegada serveix d'escalfament per al Masters Mundial, el 42è Winmau World Masters que comença l'endemà (veure informació aquí).

El format de joc és al millor de 3 sets al millor de 5 jocs al 501 Doble Out cada set i en unes hores s'anunciaran els quadrant a la web de la British Darts Organisation, que són els responsables d'organitzar aquesta competició. 

Els esportistes catalans que hi participaran en aquesta edició són els mateixos esportistes classificats per al Winmau World Masters:

Iolanda Riba Toharias-CAT
Nuria Plaza Picon-CAT
Carles Arola-CAT
Raul Invernon-CAT
Oscar Valenzuela-CAT
Juan Robles-CAT

Un cop es coneixin els rivals ho afegirem en aquest mateix article.

Des de la Federació Catalana de Dards els esperonem i animem per assolir bon resultats! Fot-li, fot-li!


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.