Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF World Cup 2015: DIA 1
SELECCIONS
Catalunya -resultats-

Dia 1. Després de la cerimònia d'obertura, la World Cup 2015 inicia la primera jornada de competició a Kemer, Antalaya, Turquia. Repasem a continuació el programa de competició, els nostres rivals, resultats, crònica i tots els resultats oficials.

Dimarts, 27 d'octubre de 2015  (Horari local, a Catalunya -2 hores)
(RR = Round robin)
13:30 h. - Men Team RR and Last 16.
14:30 h. - Girls Singles RR and Quarter-Finals.
13:30 h. - Women Pairs up to and including Quarter-Finals.
13:30 h. - Boys Singles RR and Quarter-Finals.

La principal competició masculina de la Copa del Món és la de Seleccions. La competició compte amb dues fases que es jugen en format Round Robin (RR), tots contra tots. La primera fase en grups i la segona en un quadrant final amb 16 seleccions, les classificades en primer i segon lloc de cada grup (ampliar més informació).

El Round Robin (RR) es juga al millor de 17 jocs (guanya el primer que arriba a 9 punts). En el cas que sigui necessari un tie-break per desempatar el 8-8 final, un esportista per a cada selecció jugaran un joc final. Per saber qui comença es centrarà a diana (bull). Es retirarà el dard en cas de fer diana verda o vermella, i s'invertirà l'ordre de llançament en cas d'empat fins que es resolgui, enretirant els dards de la diana en cada ronda de llençament al centre.

Catalunya ha quedat enquadrada al GRUP 2 i es creuarà amb

NORUEGA:


IRLANDA:


GRÈCIA:


FRANÇA

CATALUNYA

RESULTATS GRUP 2:
Catalonia 6-9 France
Rep Ireland 9-6 Greece
Norway 9-7 France
Catalonia 1-9 Rep Ireland
Norway 9-8 Greece
Rep Ireland 9-2 France
Norway 2-9 Rep Ireland
Catalonia 5-9 Greece
Catalonia 1-9 Norway
France 9-7 Greece

Grup 2: Rep Irleland 4, Norway 3, France 2, Greece 1, Catalonia 0.

LA CRÒNICA: Mala sort per la Selecció Catalana de Dards que ha quedat en un grup força competitiu. Malgrat no assolir cap victòria, els resultats no reflecteixen el bon paper dels esportistes catalans que han arribat primer a tancament en la majoria de jocs, però el doble final se'ls hi ha resistit, i en aquestes competicions, amb els millors esportistes de cada país, no es pordana fallar un o dos dards a doble.

Les seleccions d'Irlanda i Noruega són les que han superat la fase de grups. A setzens de final també han superat als seus rivals, i ja estan entre les 8 millors seleccions, un clar indicatiu de la gran qualitat de les seleccions que han format el grup 2.

Resultats de tots els grups seleccions masculines:
Quadrant Seleccions Masculines RR (fase de grups)  / Quadrant Final Seleccions Masculines

Més informació: http://www.dartswdf.com/2015/10/27/wdf-world-cup-2015/  


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.