Cercar

Competicions Competicions World Darts

Gibraltar Darts Open XIII 2016:
2on JOSEP ARIMANY

Josep Arimany "Masnou" del Lligues Adg.cat del Club Dards Olot obté el segon lloc al Gibraltar Darts Open XIII 2016 celebrat ahir.

La competició es desenvolupà al Victoria Stadium, espai que en d'altres edicions també ha acollit la competició. El quadrant masculí era de 128 jugadors i ben pocs ban lliurar a la primera ronda dels poc més de cent esportistes participants.

L'expedició catalana estava formada per sis esportistes habituals en el circuit internacional de la WDF i BDO, en Carles Arola i Javier Velasco que van quedar segons el dia anterior al Torremolinos Darts Festival 2016 en l'Open de Parelles (veure aquí), que van estar acompanyats per en Josep Arimany "Masnou", Raul Invernon, Antonio Muñoz i Antonio Gragera.

"L'armada" catalana aquest cop va estar amb més sort que a Torremolinos, i van quedar en quadrants diferents, per tant no es creuarien fins a quarts de final. No obstant això, a primera ronda en Antonio Muñoz (Palafrugell CD) i en Raul Invernon van perdre els seus partits. A segona ronda fou Anotnio Gragera (Acció Senegal CD) el que va perdre per la mínima de 4-3 contra Jimmy King-GIB assolint així el 33è lloc.

A tercera ronda van caure eliminats en Carles Arola i Javier Velasco amb un bon 17è lloc que es quedava curt després de les grans partides dutes a terme.

A vuitens de final seguia en Josep Arimany (CAT) que amb bones partides i encert a doble va anar superant rondes guanyat en tots els partits per 4-1, menys contra Phil Stoctom (SPA), a la tercera ronda, que va cedir un joc més per acabar guanyat-lo 4-2. Fins a la gran final va ser un camí on va guanyar sis partits seguits, ja que no va lliurar a la primera ronda.

A la final es va creuar amb Ian Jopling (ENG), jugador habitual al Gibraltar Open en les dues darreres edicions, 5è al Suís Open 2015 i que fins al 2012 va estar jugant al circuit de la PDC. Malgrat el seu currículum en Masnou no es va arronsar i va lluitar fins al darrer joc en un partit on va acabar perdent per 4-2. Ian Jopling es proclamà campió del Gibraltar Darts Open 2016 i en Josep Arimany (CAT) assolia un excel·lent segon lloc.

Gran setmana per als esportistes catalans internacionals que amb els resultats que han obtingut i seguint entrenant i treballant poden seguir somiant amb grans resultats en les properes cites. 

Altres resultats

Al quadre femení va guanyar Mercedes de los Santos (de Rota-Spain) i en els juniors David Rodríguez (Spain) i Melani Vileiro (Gibraltar).

Official results: http://www.gibraltardarts.com/gibraltaropen/index.html


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.