Cercar

Competicions Competicions World Darts

33è Swiss Open 2016

Falten pocs dies per al 32è Swiss Open 2016, una competició que un any més comptarà amb participació d'esportistes catalans, que participen a la Lliga Catalana de la Federació Catalana de Dards.

Programa de competició. El Swiss Open, que es celebra a Lausen del 3 al 5 de juny, amb un escalfament de parelles cegues divendres, per dissabte es reserva l'individual masculí i femení, i per diumenge les parelles de gènere. En total hi ha prop de 14.400,00 CHF en premis (uns 13.000,00) i hi ha un pot de CHF 5.555,00 (uns 5.018,00 Euros) per a la partida perfecta de 9 dards (veure programa de compeitició aquí). 

Format de joc i participació. El quadre femení juga al millor de 5 jocs al 501 Doble out i la final a la millor de 7 jocs, i el quadre masculí es juga al millor de 3 sets, al millor de 3 jocs el set, i la final al millor de 5 sets, al millor de 3 jocs el set. I per aquesta edició hi ha registrades 33 parelles cegues, 138 jugadors masculins, 26 jugadores femenines, 12 juniors, 69 esportistes a les parelles masculines i 7 esportistes a les parelles femenines (veure tots els participants aquí).

Resultats catalans. Al Swiss Open hi han participat diversos esportistes catalans, entre els quals hi hem vist un bon nombre de jugadors que després han estat seleccionats per formar la Selecció Catalana. De fet, la gran majoria dels participants catalans s'han emportat la preuada medalla que es reparteix entre els millors classificats en totes les competicions.

De les participacions catalanes s'han obtingut bons resultats: Núria Plaza 5a el 2015, en Josep Arimany “Masnou” va quedar 17è lloc el 2014 i 2015, en Jospe Arimany/Andreas Bless en una meritòria 2a posició en la competició de parelles cegues del 2015. A la competició per parelles en Toni Gragera i Ian Joplin (Eng) 3a plaça el 2015. De fet en Toni Gragera ja ha obtingut en diverses ocasions molts bons resultats en aquesta competició de parelles, en donen fe la gran quantitat de medalles commemoratives que atresora.   

Els catalans que han confirmat la seva participació a la cita són: Antonio Gragera (CD Acció Senegal), Raúl Invernón, Gabriel Olivé (CD Baix Camp), i en Carles Arola, Antonio Rodriguez-Calvo, Javier Velasco i Núria Plaza (tots del CD Piritoño).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.