Cercar

Competicions Competicions World Darts

20th WDF Europe Cup Darts 2016

Els propers 20-24 de setembre es celebra a Egmond Aan Zee, Països Baixos, la 20a WDF Europe Cup Darts 2016, competició on participen les principals seleccions dels països membres de la la Federació Mundial de Dards (WDF). En aquesta edició estaran representats 32 països. 

Per tercer vegada consecutiva la Selecció Catalana Masculina participarà a la Copa d'Europa. La primera participació va ser al 2012 a Turquía i al 2014 a Romania.

Les Seleccions Femenines participants estaran formades per quatre jugadores, un nou format que equipara la competició en ambdós gèneres. Aquest canvi i el baix nombre de jugadores femenines federades que hi ha actualment, fa que aquesta edició no hi participi Selecció Catalana Femenina. Des de la Federació seguirem apostant per la presència de dones en els Clubs i Equips de les nostres competicions per assegurar la presència femenina a la propera ocasió. 

Programa de competició:

Dimarts, 20 de setembre: 20h Ceremónia Inaugural
Dimecres, 21 de setembre: Seleccions Femenines i Masculines
Dijous, 22 de setembre: Parelles Femenines i Indivudual Masculí
Divendres, 23 de setembre: Individual Femení i Parelles Masculines
Dissabte, 24 de setembre: Finals de totes les competicions WDF Europe Cup 2016

Diumenge, 25 de setembre: Finder Darts Masters Qualifier

Durant els propers dies desgranarem tota la informació d'aquest esdeveniment.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.