Cercar

Competicions Competicions World Darts

Europe Cup Darts 2016:
segueix-la en Streaming TV + Resultats

Entre el 20 i 24 setembre 2016 els millors esportistes d'elit de dards  d'Europa convergiran als Països Baixos per participar al 20a. WDF Europa Copa de dards.

Les 32 millors seleccions europees lluitaran per destronar la selecció masculina i femenina d'Anglaterra, que defensarà el títol assolit fa dos anys. L'Associació de Dards Holandesa (NDB) coorganitza la competició que té com escenari l'imponent Hotel Zuiderduin a Egmond aan Zee, Països Baixos.

Amb jugadors, com l'excampió del món de Scott Mitchell i l'actual i 10 vegades campiona del món Trina Gulliver a la linia de tir, juntament amb molts altres dels grans esportistes del moment com Martin Phillips, Aileen de Graaf i Wesley Harms, i també els esportistes catalans amb en Carles Arola, Josep Arimany, Javier Velasco i Raul Invernon, que defensaran els colors de Catalunya. Amb aquests i molts altres protagonistes destacats la emoció estarà servida i no ens podrem perdre el dia a dia de la competició.

Tota la competició es podrà seguir un cop més a www.dardscatalunya.cat i al es xarxes socials, i  serà transmesa en directe via streaming i de forma gratuïta.

"La Copa d'Europa WDF és un dels tornejos més emocionants en el calendari", segons declaracions del Director de Màrqueting del Winmau, Ian Flack. "El nivell de joc a tot Europa s'ha incrementat enormement en els últims anys, el que fa d'aquest un torneig molt obert amb el potencial per a algunes grans sorpreses". Cal matitzar que la marca de material esportiu Winmau serà la responsable de la retransmissió online.

Horaris Streaming:
Dimarts 20 setembre | 20.00 - Cerimònia d'Obertura
Dimecres 21 setembre | 13.00 - partits seleccionats del dia
Dijous 22 setembre | 13.00 - partits seleccionats durant el dia
Divendres 23 set | 13.00 - partits seleccionats durant el dia
Dissabte a la 24 de setembre | 10.30 - Totes les finals

http://www.winmau.com/sec/1391/WINMAU_TV/

Resultats en directe: http://www.europecupdarts2016.com/en/live

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.