Cercar

Competicions Competicions World Darts

Malta Open 2016 amb participació catalana:
Josep Arimany

Del 15-17 de novembre es celebra el Malta Open 2016, un open puntuable per al rànquing WDF-BDO on hi haurà participació d'un esportista de Catalunya per primera vegada. Aquest any la competició toca el seu sostre de participació amb 293 homes i 168 dones en individuals.

El Malta Open té la particularitat que es celebra entre setmana, motivat pels enllaços aeris amb les grans capitals europees que obliga als organitzadors a programar la competició entre setmana per a fomentar que hi hagi més participació.

En aquesta edició, i per primera vegada, un català participarà de la competició, en Josep  Arimany 'Masnou', esportista de l'equip Lligues Adg.cat del Club Dards Olot.

Si la setmana passada va ser en Carles Arola que va participar a la doble cita a Suècia amb un excel·lent cinquè lloc com a millor resultat, i la setmana vinent és el torn d'en Josep Arimany. De fet, en aquesta edició de l'obert de Malta es trobarà amb rècord de participació en aquesta competició. Tot i així, amb els bons resultats que ha anat assolint en Josep fa que opti a ser un dels caps de sèrie de la competició, un fet que sobre el paper pot semblar una avantatge, però també fa que et topis amb molts esportistes que, malgrat no siguin habituals dels rànquings internacionals, són molt competitius i amb molt de nivell.

Taula de premis del Malta Open 2016:

Participació Malta Open 2016:
Men`s Singles - 293
Men`s Pairs - 139
Ladies Singles - 68
Ladies Pairs - 36


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.