Cercar

Competicions Competicions World Darts

Winmau World Masters:
Qui hi pot participar?
Com m'hi classifico?

Falten pocs dies pel Masters Mundial, el prestigiós BDO Winmau World Masters que celebra ja la 43a edició. És la competició més antiga a nivell mundial i la segona més important, després del Campionat del Món (el Lakeside World Professional Darts Championship). 

Per cinquè any consecutiu hi haurà participació catalana que, principalment, es classifiquen a travès de les competicions que organitza la Federació Catalana de Dards. En anys anterior també hi havia hagut alguna participació d'esportistes catalans, però de forma esporàdica.

Revisem a continuació més detalls de la competició:

Qui hi pot participar?
En aquesta competició només hi poden participar els esportistes que han obtingut invitació / accèssit, que s'obté al guanyar qualsevol dels "Oberts Winmau" que es celebren arreu del món, tant en modalitat femenina com masculina, com per exemple el Catalonia Open i el FCD Anniversary Open que organitza la FCD i que es celebren a Calella.

S'hi classifiquen els campions nacionals de les Federacions membres de la Federació Mundial (WDF), com Catalunya, reconeguda des del setembre de 2011.

Altres esportsites classificats en competicions, tipus play-off, que organitzen a nivell nacional cada Federació reconeguda i amb els drets en vigor a la WDF.

Com hi pots participar al Masters Mundial?
Qualsevol esportista d'un país memebre de la WDF i que no tingui fitxa en vigor de la PDPA (PDC).

Com m'hi puc classificar?
Si ets esportista d'un país membre/reconegut per la Federació Mundial de Dards:

A travès de la Federació Catalana de Dards: Guanyant el Campionat de Catalunya, guanyant una de les invitacions que es posen en joc al rànquing Destí Winmau o bé guanyant el Catalonia Open Darts o el FCD Anniversary Open, aquestes dues últimes competicions són obertes a tots els esportistes.

Mitjançant d'altres competicions: També us podeu classificar guanyant un dels diversos Open Winmau que es celebren entre l'octubre d'aquest any i setembre de l'any següent.

Dates: del 2 al 4 de desembre de 2016
El dia 2 de desembre es celebrara el Play-Offs classificatòri pel Campionat Mundial Professional de Dards Lakeside  (Lakeside Professional World Darts Championship), aquesta competició serveix per a classificar els últims esportistes pel campionat mundial individual que es celebra el proper Gener. 

Aquesta competició serveix, a la vegada, d'escalfament per al prestigiós campionat, el Winmau World Masters que es celebra durant els dies posteriors.

Localització:
La competició es juga aquesta edició al Lakeside Country Club, situat a Camberley, Londres. Aquest emplaçament és l'espai on tradicionalment s'ha celebrat el World Professional Darts Championship.

Participació:
A falta de dades oficials que es publicaran en breu, al Play-off hi ha registrats més de 250 esportistes masculins i més de 150 jugadores femenines. Al World Masters s'esperen més de 280 jugadors i més 150 jugadores classificades.

Seguiment Televisat: 
Totes les partides d'aquesta segona fase seràn televisades per Eurosport UK.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.