Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats 43rd Winmau World Masters 1974-2016
i TV en directe

El Frimley Green de Lakeside acull aquest any el 43è Winmau World Masters amb participació catalana per sisè any consecutiu.

El format de joc per al quadre masculí és al millor de 5 sets al millor de 3 jocs al 501 Doble Out cada set i el quadre femení a la millor de 7 jocs. Els quadrant i resultats oficials s'han anunciat al twitter i després a la web de la British Darts Organisation (BDO), que són els responsables d'organitzar aquesta competició (aquí).

La primera fase de joc es va celebrar ahir, on els esportistes catalans es van trobar als millors esportistes del món. De fet Núria Plaza es va creuar a primera ronda ni més ni menys que amb Julie Gore "Ice Cube", jugadora Gal·lesa que es va proclamar campiona del Masters Mundial el 2010 i 2012 (entre altres destacats resultats). A Núria li va costar entrar al partit, donat el gran domini de Julie i va acabar perdent per un 4-2.

En Raul Invernon va guanyar la primera ronda davant Bjørn Helge Rostad-NOR1-3, a segona ronda es va creuar en Ross Montgomeri -SCO- 'The Boss' amb el que va perdre 3-0 en un partit on el català li va mancar una mica d'instint assassí per culminar els jocs. Pel que fa en Carles Arola va encaixar una clara derrota davant de Pavel Jirkal-CZE que va mostrar un joc molt sòlid deixant fora de combat l'actual campió de Catalunya.

I el millor de la jornada va ser Antonio Muñoz, que desprès de lliurar a primera ronda, a segona va guanyar a Alez Nuñez-GIB- per 0-3 i a tercera ronda es va creuar amb en Ben Green-ENG-, un esportista al que haguès pogut vèncer, però ja se sap, els esportistes anglesos tenen molt de nivell i malgrat no hagin guanyat mai cap torneig et poden fer grans finals de joc suficientment bons per fer-se amb el partit.

Mal regust de boca per als esportistes catalans que, malgrat cada cop són més respectats, es topen amb esportistes professionals amb els que és molt difícil assolir bons resultats.

Resultats
WINMAU WORLD MASTERS 2016

Dones
Ronda 1 - Last 256 best of 7 legs
Julie Gore-WAL 4-2 Núria Plaza

Homes
Ronda 1 - Last 512 besto of 5 sets, 3 legs
Pavel Jirkal-CZE 3-1 Carles Arola-CAT
Bjørn Helge Rostad-NOR 1-3 Raul Invernon-CAT
Antonio Munoz-Ramos-CAT - bye
Javier Velasco-CAT - bye

Ronda 2 - Last 256 besto of 5 sets, 3 legs
Ross Montgomery-SCO 3-0 Raul Invernon-CAT
Alex Nuñez-GIB 0-3 Antonio Munoz-Ramos-CAT
Javier Velasco-CAT 0-3 Shane O'Hara-IRE

Ronda 3 - Last 128 besto of 5 sets, 3 legs
Ben Green-ENG 3-0 Antonio Munoz-Ramos-CAT

 

Quadrant final del WORLD MASTERS 2016: www.bdodarts.com/WINMAU_WORDL_MASTERS.pdf

Veure fase final en directe: www.winmau.TV/

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.