Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF/BDO Romanian Darts Festival 2017:
2 opens puntuables

Del 27 al 29 de gener es celebra a Bucarest, el Romanian Darts Festival 2017 amb dos puntuables per al rànquing WDF i BDO, el Romanian Classic Darts Open (RCDO) i el Romanian International Darts Open (RIDO).

Després de Suècia i Malta, aquest serà el tercer puntuable internacional de la present temporada on hi haurà participació catalana i on els esportistes tindran una doble oportunitat de sumar punts per als rànquings mundials de la BDO i WDF. 

Els esportistes que hi particparan son: JOSEP ARIMANY  i TONY GRAGERA, que repeteixen participació, que estaran acompanyats aquest cop per GABRIEL OLIVE i ANTONIO RODRIGUEZ CALVO.

Per aquesta edició hi haurà un total de 15.000,00 Euros en premis que situa aquestes competicions en diferents categories dels rànquings WDF i BDO.

Aquesta competició es torna a celebrar al majestuòs hotel 5* Intercontinental Hotel Bucharest i aquest any repartirà més premis ja que el RIDO ha pujat a categoria B, i per tant també més punts BDO.

ROMANIAN CLASSIC DARTS OPEN, puntuable segons WDF/BDO:
BDO MENS INVITATION TABLE C  -  BDO LADIES INVITATION TABLE D
WDF RANKING MENS 1 - LADIES 3
Classificatori per al  Winmau World Masters 2017

ROMANIAN INTERNATIONAL DARTS OPEN, puntuable segons WDF/BDO:
BDO MENS INVITATION TABLE B - BDO LADIES INVITATION TABLE C
WDF RANKING MENS 1 - LADIES 3
Classificatori per al  Winmau World Masters 2017

Cartell de la competició:

La expedició catalana ja està tancada de fa setmanes, però la inscripció encara romandrà oberta fins el dia 25 de gener.

Més informació: http://federatiedarts.ro/data/competitions/posters/RDF2017_Players_Information.pdf

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.