Cercar

Competicions Competicions World Darts

Catalunya a la Mediterranean CUP 2017

CATALUNYA participarà a la Mediterranean CUP 2017 que es celebra a França.

Aquest any 2017 la Federació Francesa de Dards és l'encarregada d'organitzar la Mediterranean CUP que es celebrarà a Orgeval-Poissy, localitat molt propera a París. La competició es celebrarà del 17 al 20 de maig i hi participen les principals seleccions de dards dels països mediterranis.

La Copa de la Mediterrània (Med Cup) és un torneig de dards que se celebra des de l'any 2000 al més de maig. Les seleccions participants són membres de la World Darts Federation (WDF) i habitualment hi han participat: França, Xipre, Grècia, Malta, Turquia, Gibraltar i Rumania. Aquest any Catalunya hi participará per primer cop.

La invitació de Catalunya a la Med Cup arriba fruit del reconeixement de la bona trajectòria a nivell internacional de la Federació Catalana de Dards que des del 2011, quan va ser acceptada com a membre de la Federació Mundial, ha participat en tres Copes d’Europa i en dos Copes del Món. També ha estat el fruit de les constants participacions internacionals dels esportistes catalans en competicions del circuit mundial assolint destacades classificacions com victòries de mèrit.

Les seleccions consten de 4 homes i 2 dones. Els partits es juguen en genere masculí i femení, per separat. La modalitat de joc per als homes és per equips, individuals i parelles, i per les dones parelles i individuals.

Durant els propers dies el seleccionador català, Antonio Gragera, farà oficial la llista dels esportistes seleccionats, que seran quatre homes i dues dones que formaran la Selecció Catalana 2017. Els bons resultats assolits i millorats competició rera competició avalen al seleccionador.

Selecció Catalana 2016
Selecció Catalana 2016, Copa d'Europa celebrada als Països Baixos


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.