Cercar

Competicions Competicions World Darts

BDO Torreolinos Festival of Darts 2017

Aquesta setmana és celebra el Torremolinos Open i el cap de setmana el Gibraltar Open, dues competicions on tradicionalment hi hagut participació catalana.

Del 12 añ 19 de març es celebra el BDO Torremolinos Festival of Darts 2017, una competició organitzada per la British Darts Organisation en aquesta localitat de Màlaga que combina els dards amb el sol i el bon temps que son aprofitat pels esportistes britànics, d'on provenen la gran majoria dels participants.
 
Aquesta competició és un conjunt de competicions que es celebren durant la setmana on el plat fort són les competicions de parelles i la individual, aquesta segona puntuable per al Rànquing de la BDO. Pel darrer dia es reserven les finals de totes les competicions a l'escenari principal. 
 
El dissabte, 18 de març, es celebra el Gibratlar Darts Open, també puntuable per al Rànquing WDF del qual n'informarem en una altre noticia.
 
Per primera vegada en l'expedició d'esportistes catalans hi haurà una jugadora junior i es recupera, per aquest any, la participació femenina d'una jugadora. Els esportistes que hi particparan son: CARLES AROLA (Calella), JOSEP ARIMANY, (Olot), ÒSCAR VERA (Alcarràs), LORENA CALZADA (Olot) i CARLA ARIMANY (junior d'Olot) que hi participaran tota la setmana i en RAUL INVERNON (Manresa), TONI RODRIGUEZ (Terrassa) i TONI MUÑOZ (Palafrugell) que s'afegiran al puntuable BDO.
 
Cartell:

 

Programa de competició, format de joc i premis:

 

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.