Cercar

Competicions Competicions World Darts

Mediterranen Cup 2017: Catalunya Team

CATALUNYA participarà a la Mediterranean CUP 2017 que es celebra a França.

Aquest any 2017 la Federació Francesa de Dards és l'encarregada d'organitzar la Mediterranean CUP que es celebrarà a Poissy, localitat molt propera a París. La competició es celebrarà del 17 al 20 de maig i hi participen les principals seleccions de dards dels països mediterranis i on Catalunya hi ha estat convidada.

Catalunya hi participará per primer cop. La Copa de la Mediterrània (Med Cup) és un torneig de dards que se celebra des de l'any 2000 a mitjans del mes de maig. Les seleccions participants són membres de la World Darts Federation (WDF) i aquest any hi participa França, Xipre, Grècia, Malta, Turquia, Gibraltar i Rumania. 

La participació de Catalunya a la Med Cup arriba fruit del reconeixement de la bona trajectòria a nivell internacional de la Federació Catalana de Dards que des del 2011, quan va ser acceptada com a membre de la Federació Mundial, ha participat en tres Copes d’Europa i en dos Copes del Món. També ha estat el fruit de les constants participacions internacionals dels esportistes catalans en competicions del circuit mundial assolint destacades classificacions com victòries de mèrit.

Les seleccions estan formades per 4 homes i 2 dones. Els partits es juguen en genere masculí i femení, per separat. La modalitat de joc per als homes és per equips, individuals i parelles, i per les dones parelles i individuals.

El seleccionador de la Federació Catalana de Dards, en Antoni Gragera, ha anunciat la llista d'esportistes convocats per a representar Catalunya en aquesta competicó. 

La SELECCIÓ CATALANA DE DARDS 2017:


JOSEP ARIMANY
Localitat:  Olot
Club: Club Dards Olot

Internacional amb la selecció: 1 vegada
Europe Cup 2016


CARLES AROLA
Localitat: Calella.
Club: Piritoño, de Malgrat de Mar.

Internacional: 3 vegades
Europe Cup 2014, World Cup 2015 i Europe Cup 2016.

DANIEL CARRASCO
Localitat:  Pobla de Mafumet
Club: Club Dards Aigüestoses

 


RUBEN RIOS
Localitat: Terrassa
Club:  A.E. La Gota
 

MONTSE BORONAT
Localitat: Tarragona
Club: Club Dards Dardeo Jones
 


NÚRIA PLAZA
Localitat: Terrassa
Club:  CD Piritoño
 

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.