Cercar

Competicions Competicions World Darts

34è Swiss Open 2017 amb participació catalana

Aquesta setmana es celebra el 34è Swiss Open 2017, competició puntuable per al rànquing mundial amb la novetat que aquest any hi ha una doble cita, tenint el doble de possibilitats de puntuar al Swiss Open i al nou Helvetia Open.

Una edició més comptarà amb la participació d'esportistes catalans com Josep Arimany i Òscar Vera del CD Olot, Antonio Garcia-Heredia Antonio Rodríguez Calvo i Núria Plaza del CD Piritoño de Malgrat de Mar, Tony Muñoz Ramos del CD Palafrugell i els esportistes independents Tony Gragera i Raúl Invernon.

Programa de competició.
El Swiss Open, que es celebra a Zürich del 9 al 11 de juny, amb un escalfament de parelles divendres, per dissabte es reserva per la principal competició el Swiss Open en individual masculí i femení, i per diumenge un nou Helvetia Open puntuable també per als rànquings mundials.

Participació
. Per aquesta edició hi ha registrats per al Swiss Open 211 jugadors masculins i 45 jugadores femenines, i per a l'Helvetia Open 182 homes i 46 dones. Tots els esportistes provenen de més de 20 països membres de la Federació Mundial de Dards, essent els suïssos, anglesos, holandesos i catalans les delegacions més nombroses.

Resultats catalans. Les tres darrers edicions del Swiss Open han comptat amb la participació de diversos esportistes catalans, entre els quals hi hem vist un bon nombre de jugadors que després han estat seleccionats per formar la Selecció Catalana. De fet, la gran majoria dels participants catalans de l'expedició ja s'han emportat la preuada medalla que es reparteix entre els millors classificats en totes les competicions.

De les participacions catalanes s'han obtingut bons resultats: Núria Plaza amb el primer lloc a les parelles al 2016 i el cinquè lloc el 2015 és la més destacada. Però en Josep Arimany “Masnou”, Carles Arola, Raul Invernon i Antonio Gragera han repetit pòdium i posició de mèrit en les principals competicions.  De fet en Antonio Gragera ha estat el més destacat en les competicions de parelles cegues, parelles que es formen per sorteig i que no saps amb qui jugaràs fins al moment d'iniciar-se el torneig

Resultats destacats dels catalans al Swiss Open:

2016
Individual Homes: 17è Javier Velasco, Carles Arola
Individual Dones: 5è Núria Plaza
Parelles Homes: 7è Carles Arola/Javier Velasco  i  Raul Invernon/Gabriel Olivé
Parelles Dones: 1a Núria Plaza (CAT)/Fiona Gaylor (SWI)
Parelles cegues: 3er Carles Arola (CAT)/Patrick Aeschbach (SWI)  i  Antonio Gragera (CAT)/Claudio Cargnello (SWI)
5è Antonio Rodríguez (CAT)/Mirsad Salakovic (SWI)  i  Raul Invernon (CAT)/Cristoph Eberhart (SWI)

2015
Individual Homes: 17è Raul Invernon
Individual Dones: 5è Núria Plaza
Parelles cegues: 2on Josep Arimany (CAT)/Andreas Bleass (SWI)
5è Carles Arola (CAT)/Christoph Eberhart (SWI)  i  Antonio Gragera (CAT)/Claude-Alain Houriet (SWI)

2014
Individual Homes 17è Josep Arimany
Parelles cegues: 3er Antonio Gragera (CAT)/Ian Jopling (ENG)

2012
Parelles cegues: 5è Antonio Gragera (CAT)/Trisp William (NED)


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.