Cercar

Competicions Competicions World Darts

Beca50 FCD al Vizcaya International Darts Open 2017

Us recordem, com ja hem informat en les assemblees, que està a la vostra disposició la Beca50 de la Federació Catalana de Dards (FCD), que és el programa d'ajuda als esportistes que consisteix en la subvenció, en format beca, del 50% de les despeses justificables* per a participar en competicions puntuables del rànquing WDF i BDO que es celebren fora de Catalunya.

Aquest ajut està disponible per als esportistes amb llicència en vigor de la FCD i, com s’ha informat en les assemblees, és exclusiu per a les competicions incloses al pla d'actuació de la temporada en curs.

Per aquest 2017 us informem que està inclòs el Vizcaya International Darts Open 2017, una competició de Categoria A+ per homes i dones.

Tots els esportistes que compliu els requisits i voleu gaudir d’aquesta Beca50 heu de parlar amb el vostre president/a de club que ho comunicarà a la FCD per a tramitar la petició.

Per als esportistes amb fitxa independent, heu de contactar directament amb la federació via correu a fcd@dardscatalunya.cat.

El no compliment de tots els requisits o manca d’algun document de justificació, suposarà no poder accedir a aquesta ajuda.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.