Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats 2018 Winmau Scottish Open

En Josep Arimany "Masnou" novament és el català més destacat de l'expedició internacional, aquest cop al prestigiós Scottish Open i assolint un 129è lloc entre més de 900 participants.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el 25è WINMAU SCOTTISH OPEN al Normandy Cosmopolitan Hotel, de Renfrew, Glasgow. L'Scottish Open és de puntuable per al rànquing de la British Darts Organisation i classificatori per al World Masters.

En aquesta edició s'han sumat novament més de mil participants, concretament 923 homes i 136 dones, una cita que no es perden els principals esportistes a nivell mundial donat que és de Categoria A i això suposo que s'atorguen un major nombre de punts als millors classificats.

A la competició del país bressol dels dards hi han participat per primera vegada  tres esportistes catalans de l'equip Lligues Adg.cat del Club Dards Olot: Josep Arimany "Masnou" i els germans Óscar i David Vera.

En Josep Arimany ja comença a ser habitual en les competicions internacionals i aquest cop ha assolit quedar en 129è lloc en una prova on no han faltat tots els millors esportistes del món. La dificultat d'aquestes competicions de categoria A està en el gran gruix d'esportistes participants i sobretot d'esportistes amb molt de nivell i suport econòmic en forma de patrocinadors. Però tot i així, en Josep ha superat les dues primeres rondes guanyant per 3-0 a David Glodek-SCO i l'anglès John Teal-ENG contra el que va fer dues partides de 13 dards i una de 18 dards, però a tercera ronda s'ha creuat amb el gal·lès Mark Penny perdent 3-1, en Masnou va tancar la seva partida amb una sortida de 109 punts. En Mark Penny, jugador del Top100 mundial, va arribar fins al quadrant final assolint un excel·lent 17è lloc.

Per la seva part David Vera va perdre a primera ronda per 2-3 després d'anar 2-0 per davant al marcador, la manca d'experiència en la seva primera participació internacional on la reacció del seu rival en Lee Robertson el va deixar fora.

El tercer català, Óscar Vera va lliurar la primera ronda i a la segona poca cosa va poder fer davant d'en Shaun Matthews-ENG que amb tres partides de 15, 16 i 14 dards va resoldre els tres jocs per guanyar el partit. Poques opcions per poder guanyar un joc en un torneig amb molt de nivell.

La final masculina va ser entre Richard Veenstra-NET i Gary Robson-ENG, on el jove jugador neerlandès va guanyar 6-3. Pel que fa al quadre femení la guanyadora va ser Anastasia Dobromyslova-RUS va guanyar en un emocionant partit per 5-4 sobre Fallon Sherrok-ENG.

Resultats ronda a ronda dels catalans:

MEN'S SINGLES
1a Ronda - Last 1024 - Best of 5 legs
Óscar Vera-CAT vs bye    
David Vera-Planella-CAT 2-3 Lee Robertson-SCO
Josep Arimany-CAT 3-0 David Glodek-SCO
513è lloc per David Vera


2a Ronda - Last 512
Óscar Vera-CAT 0-3 Shaun Matthews-ENG
John Teal-ENG 0-3 Josep Arimany-CAT
257è lloc per Óscar Vera

3a Ronda - Last 256
Josep Arimany-CAT 1-3 Mark Penny-Wales
129è lloc per Josep Arimany

Veure tots els resultats del quadre masculí a la web de la Scottish Darts Associataion:
http://sdadarts.com/../2018MensScottishOPENSingles


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.