Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats BDO Torremolinos Open 2018

Acaba el BDO Torremolinos Festival of Darts on en individuals Antonio Muñoz de Palafrugell ha estat el millor classificat que ha arribat fins al quadrant final.

Entre el 13 i el 16 de març s'ha celebrat el BDO Torremolinos Open 2018 un conjunt de competicions organitzades per la Organització Britànica de Dards en aquesta localitat de Màlaga. La principal competició és el Torremolinos Open individual, que és el puntuable per al rànquing mundial.
 
Globalment bon paper de tota l'expedició catalana, on quasi tots els esportistes han superat com a mínim la primera ronda. La mala sort ha fet que a segona ronda es creuéssin dos esportistes catalans, Toni Gragera i Toni Muñoz, garantint que un català més superi una nova ronda, però deixant fora un altre esportista. En Muñoz ha estat el guanyador per 4-0 i s'ha classificat per al quadrant final.
 
El primer partit del quadrant final ha estat contra Dyson Parody, vell conegut de Gibraltar i habitual en aquest torneig, que ha guanyat 4-1 davant d'en Toni Muñoz rellevant-lo en un 17è lloc que li han suposat sumar 3 punts per al Rànquing de la BDO.
 
Resultats ronda a ronda:

Torremolinos Open 2018
Ronda 1 - Last 128
Raul Invernon-CAT - bye
Darren Armstrons-SCO 4-3 Antonio Rodríguez-CAT
Antonio Munoz-CAT 4-1 Wullie Burns-SCO
Tony Gragera-CAT - bye

Ronda 2 - Last 64
Raul Invernon-CAT 1-4 Adrian Frim-ROM
Antonio Munoz-CAT 4-0 Tony Gragera-CAT

Ronda 3 - Last 32
Dyson Parody-GIB 4-1 Antonio Munoz-CAT

Resultats a la web oficial de la BDO: https://www.bdodarts.com/./Torremolinos2018_mensingle


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.