Cercar

Competicions Competicions World Darts

35è Swiss Open 2018 amb participació catalana

Aquesta setmana es celebra el 35è Swiss Open 2018, competició puntuable per al rànquing mundial una doble cita internacional en un sol cap de setmana en dos puntuables: Swiss Open i el Helvetia Open. 

Una edició més comptarà amb la participació d'esportistes catalans com Martín Martí, esportista del CD Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca i actual campió del FCD Anniversary Open 2017, Gabriel Olivé jugador del CD Baix Camp de Reus i actual sots-campió de Catalunya, Carlos Santano esportista del CD La Xarxa de Puig-Reig i Tony Gragera del CD Olot i esportista amb més participacions internacionals als puntuables mundials.

Programa de competició. El Swiss Open, que es celebra a Oberglatt, prop de l'aeroport de Zurich, del 8 al 10 de juny, amb un escalfament de parelles divendres, per dissabte es reserva per la principal competició el Swiss Open en individual masculí i femení, i per diumenge un nou Helvetia Open puntuable també per als rànquings mundials. 

Participació. Per aquesta edició hi ha registrats per al Swiss Open 190 jugadors masculins i 45 jugadores femenines, i per a l'Helvetia Open la participació baixa una mica. Tots els esportistes provenen de més de 10 països membres de la Federació Mundial de Dards, essent els suïssos, anglesos, holandesos i catalans les delegacions més nombroses.
 
 

Resultats catalans. Les quatre darrers edicions del Swiss Open han comptat amb la participació de diversos esportistes catalans, entre els quals hi hem vist un bon nombre de jugadors que després han estat seleccionats per formar la Selecció Catalana. De fet, la gran majoria dels participants catalans de l'expedició ja s'han emportat la preuada medalla que es reparteix entre els millors classificats en totes les competicions. 

De les participacions catalanes s'han obtingut bons resultats: Núria Plaza amb el primer lloc a les parelles al 2016 i el cinquè lloc el 2015 és la més destacada. Però en Josep Arimany “Masnou”, Carles Arola, Raul Invernon i Antonio Gragera han repetit pòdium i posició de mèrit en les principals competicions.  De fet en Antonio Gragera ha estat el més destacat en les competicions de parelles cegues, parelles que es formen per sorteig i que no saps amb qui jugaràs fins al moment d'iniciar-se el torneig
 
Resultats destacats dels catalans al Swiss Open:
2017
Individual Homes/Dones: 17è Josep Arimany, Óscar Vera i Núria Plaza
Helvétia Open: Individual Homes: 17è Óscar Vera i Toni Muñoz
Helvétia Open: Individual Homes: 9è lloc Núria Plaza
Parelles Homes: 9è lloc T.Muñoz/R.Invernon, P.Aeschbach/A.Garcia-Heredia i A.Rodríguez/Tony Gragera

2016
Individual Homes: 17è Javier Velasco, Carles Arola
Individual Dones: 5è Núria Plaza
Parelles Homes: 7è Carles Arola/Javier Velasco  i  Raul Invernon/Gabriel Olivé
Parelles Dones: 1a Núria Plaza (CAT)/Fiona Gaylor (SWI)
Parelles cegues: 3er Carles Arola (CAT)/Patrick Aeschbach (SWI)  i  Antonio Gragera (CAT)/Claudio Cargnello (SWI)
5è Antonio Rodríguez (CAT)/Mirsad Salakovic (SWI)  i  Raul Invernon (CAT)/Cristoph Eberhart (SWI)
 
2015
Individual Homes: 17è Raul Invernon
Individual Dones: 5è Núria Plaza
Parelles cegues: 2on Josep Arimany (CAT)/Andreas Bleass (SWI)
5è Carles Arola (CAT)/Christoph Eberhart (SWI)  i  Antonio Gragera (CAT)/Claude-Alain Houriet (SWI)
 
2014
Individual Homes 17è Josep Arimany
Parelles cegues: 3er Antonio Gragera (CAT)/Ian Jopling (ENG)
 
2012
Parelles cegues: 5è Antonio Gragera (CAT)/Trisp William (NED)
 

Resultats en directe a:: https://www.darts.ch/en/Swiss-Open/Swiss-Open-2018

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.