Cercar

Competicions Competicions World Darts

45è Winmau World Masters amb Catalans

La propera cita internacional amb esportiserà del 3 al 7 d'octubre al 45º Winmau World Masters 2018, aquesta edició es celebrarà a Bridlington, comptat de Yorkshire de l'Est al Regne Unit, concretament serà als salons del Bridlington Spa. Aquest any hi participaran fins a 5 esportistes catalans.

Un cop més la British Darts Organisation ha decidit mantenir la competició al Bridlington Spa on hi ha una gran sala que acull mundials de billar i d'altres grans esdeveniments.

Com cada any des del 2011, quan Catalunya va ser reconeguda com a membre de ple dret de la World Darts Federation, la Federació Catalana de Dards ha assegurat la participació catalana a la competició més prestigiosa i antiga que encara es celebra, el 45è Winmau World Masters. Una competició que només es superada amb importància pel World Professional Championship.

Aquesta any els catalans classificats a l'event són:

Raul Invernon Catalonia National Play-off  Catalonian National Play-off
Carles Arola Catalonia National Play-off Catalonian National Play-off
Martí Marti Catalonia National Play-off Catalonian National Play-off
Ricardo Fernàndez Catalonia National Winner Campionat de Catalunya
Maria José Gómez Catalonia National Winner Campionat de Catalunya

Altres esportistes que participaran al World Masters i que s'han classificat a travès de competicions organitzades per la FCD:
Sharon Prins- Netherlands - Catalonia Open 2018
Kai Smeets - Netherlands - FCD Anniversary Open 2018
Niels Heinsoe - Denmark - Catalonia Open 2018

Quan un esportista guanya l'accèssit a participar al Masters Mundial de Dards, és una invitació personal i intransferible. Per tant es dona el cas, principalment en esportsites TOP mundial, que hagin guanyat més d'un Open classificatori, quedant el segon i successius guanyats com a desertes, a efectes de guanyar plaça al Winmau.

Els defensors del títol de campions del Masters Mundial són:
Men’s: Krzysztof Ratajski
Women’s: Lorraine Winstanley
Boys: Nico Blum
Girls: Beau Greaves
WDDA: Kevin Turner

Programa de competició:
Dia 1 - 3 oct 2018: Play-offs World Championship Lakeside, classifiquen 4 homes i dones per al Mundial Individual
Dia 2 - 4 oct 2018: Winmau World Masters, es juga fins Last 32
Dia 3 - 5 oct 2018: Winmau World Masters Last 16
Dia 4 - 6 oct 2018: WInmau World Masters quarts de final, semifinal i final


Una de les curiositats del Winmau World Masters, es que ens permet veure que tots els esportistes professionals comencen la seva formació per la base, a la seva federació nacional, on es formen, creixen i agafen nivell. I un cop es veuen amb diversos títols a la butxaca, capacitat i recursos per fer el canvi al circuit professional (PDC) s'hi passen per acabar triomfant. Com podeu comprovar visitant el mur de la fama del Winmau World Masters, competició que han guanyat esportsites com Phil Taylor (1990), Rod Harrington (1991),  Mark Dudbridge (2002), Mervyn King (2004), i més recentment  Raymond van Barneveld (2001-2005), Michael van Gerwen (2006), Robert Thornton (2007) i Stephen Bunting (2012), per citar-ne alguns. Consular el mur de la fama "Hall of fame": http://www.winmau.com/pages/790/Past_Winners_of_the_Winmau_World_Masters/

Winmau TV Les partides de la fase final es podran seguir online a http://www.winmau.com/sec/1391/WINMAU_TV/


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.