Cercar

Catalonia Open Notícies

Ulf Ceder i Sharon Prins guanyen el 2n Catalonia Open Darts 2013

La jove talent holandesa Sharon Prins i el finlandès Ulf Ceder es van proclamar campions del II Catalonia Open Darts celebrat a Calella-Barcelona, el Rànquing de la World Darts Federation i també puntuable per al Rànquing de la British Darts Organization que es celebra a Catalunya.

 

Aquest any hi ha hagut un gran èxit de participació al Catalonia Open Darts, superant els registres de la primera edició, amb un total de 128 esportistes masculins i 28 esportistes femenines. Entre els participants hi havia Allan Norris (ENG), Benito van De Pas (NET), Ron Meulenkamps (NET), Ulf Ceder (FIN), Roxy James Rodríguez (AUS), Paul Coughlin (SCO), José Sousa (CAT), Antonio Jiménez (SPA), Jonny Nijs (NET) i Antonio Muñoz (CAT). I al quadre femení jugadores com Sharon Prins (NET), Anneke Kuijten (NET), Floortjie Van Zanten (NET) i Kathy Geeraerts (BEL).
 
També ha augmentat el nombre de països representats a la competició, que han estat de fins a 19 països diferents, com els Països Baixos, Bèlgica, Dinamarca, Suècia, Àustria, Espanya, Sèrbia, Luxemburg, Finlàndia, Anglaterra, Gal•les, Escòcia, Irlanda, Noruega, Polònia, República Txeca, Irlanda del Nord i Catalunya, que òbviament ha estat la que més esportistes ha aportat.

Sharon Prins (Net) i Ulf Ceder (FIN) guanyadors del
II Catalonia Open Darts
Resum de la competició:

El Torneig Masculí del II Catalonia Open Darts va ser el primer (Last 128) en entrar en acció i a la primera ronda van quedar eliminats els primers caps de sèrie del torneig com Antonio Jiménez (SPA) (8) i David Gallarin (SPA) (14). Per la seva part en José Sousa (CAT), iniciava la defensa del títol guanyant a primera ronda sobre Karistrong Bengtaake (SWE) per 4-0.

Alan Norris (ENG)
A la segona ronda (Last 64) va haver-hi la primera sorpresa, el cap de sèrie número ú Alan Norris (ENG) va caure derrotat per Sergio Garrido (CAT) en un partit on Alan va anar per darrera al marcador per acabar perdent per la mínima de 3-4. També va caure eliminat Roxy James Rodríguez (AUS) (5) per 2-4 davant Vladimir Petrovic (SER) que havia guanyat la nit anterior el Warm-up Blind Pairs amb Hilari Pons (CAT). Per la seva part en José Sousa (CAT) seguia guanyant per revalidar el títol.
 
José Sousa (CAT)
A la tercera ronda (Last 32) els caps d sèrie que van caure eliminats ho van fer davant de compatriotes seus, com el català Antonio Muñoz (CAT) (13) que va quedar eliminat per Javier Basto (CAT) per 4-2, en Jonny Nijs (NET) (9) va perdre amb Henri Van Es (Net) per 4-2, i Didier de Vuyst (BEL) va ser derrotat 4-0 per Dimitri Van Den Bergh (BEL).

Raul Invernon (CAT)
A la quarta ronda (Last 16) ja només quedava el Top16 de la competició i on van caure tots els catalans que encara seguien en competició. Per la seva part en Sergio Garrido (CAT) va caure derrotat davant Jordy Jozee (NET)(16) per 0-4, amb aquest resultat igualava el seu resultat de l’edició anterior. En Javier Basto (CAT) va ser eliminat per Paul Couglind (SCO) per 1-4, en Raúl Invernón queia per 0-4 davant Ulf Ceder (FIN) (4) i José Sousa (CAT) fou eliminat 1-4 per Jeroen Geerdink (NET) (10).
 
En aquesta ronda també va quedar eliminat Ron Meulenkamps (NET) (3) que va ser derrotat per Dimitri Van Den Bergh (BEL) per 3-4 que seguia amb bon peu avançant a la competició.
Benito van de Pas (NET)
A quarts de final va quedar eliminat sorprenentment el jove talent Benito Van de Pas (NET) (2) que va cedir davant Jeroen Geerdink (NET) per un contundent 4-1. Ulf Ceder (FIN) (4) guanyava a Oliver Ferenc (SER) per 4-1. En Dimitri Van Den Bergh (BEL) superava novament per la mínima el seu partit, aquest cop davant Vladimir Petrovic (SER) per 4-3. I per la seva part en Paul Coughlin (SCO) (7) guanyava 4-0 sobre Jordy Jozee (NET).
 
Semifinals del II Catalonia Open Darts
A la primera semifinal que es jugava a l’escenari principal es van enfrontar en Paul Couglin (SCO) (7) i Dimitri Van Den Bergh (BEL). El jugador belga va guanyar la sortida i va iniciar el primer joc amb 140-100 per acabar el joc amb un tancament de 77 punts. Paul va empatar 1-1 al guanyar el seu segon joc aprofitant que iniciava el joc. Al següent joc en Dimitri va començar amb 100-100-140 per guanyar amb un D14 per tornar-se a posar per davant al marcador 2-1. Al tercer joc en Dimitri va guanyar amb un D20 per posar-se 3-1. En Paul Coughlin va fer-se amb el joc amb un tancament de 72 punts, però al següent joc en Dimitri va tornar a clavar 140-140 per acabar amb bull i guanyar 4-2 per arribar a la final.
La segona semifinal fou clarament guanyada per Ulf Ceder (FIN) (4) per 4-1 sobre Jeroen Geerdink (NET), el jugador dels Països Baixos que més lluny va arribar en aquesta edició del Catalonia Open Darts. El marcador parcial va anar 0-1, 1-1, 2-1, 3-1 i 4-1.
 
Final del II Catalonia Open Darts
La sortida la va guanyar en Dimitri Van Den Bergh (BEL) i va començar el primer joc amb molta força encadenant 100-100-100 que van ser contestats per Ulf Ceder (FIN) (4) amb 100-100 i tancant amb D20 per al 0-1 inicial.
Al segon joc en Dimitri va seguir amb fermesa i amb D16 va guanyar el joc per un 1-1.
En Dimitri va sortir amb un 180 però una altre vegada va cedir al doble i en Ulf va clavar primer el dard a doble per 1-2.
Al següent joc Van Den Bergh va sortir amb 140-180 i va guanyar el joc amb D4, per un 2-2.
Sortia en Dimitri i quan tots dos tenien tancament Ulf va acabar amb un checkout de 151 punts per tornar-se a posar per davant al marcador 2-3.
Al sisè joc el jove Dimitri va fer un 180 però va fallar molts dards a doble, fet que va aprofitar novament el finlandes per sumar 2-4.
Els nervis van tornar a jugar una mala pasada a en Dimitri que va cedir avantatge i en Ulf Ceder va acabar amb D20 per guanyar el II Catalonia Open Darts.

 

Ulf Ceder (FIN) i Dimitri van Den Bergh (BEL)
El Torneig Femení del II Catalonia Open Darts va comptar amb jugadores d'alt nivell on la millor jugadora de Catalunya va ser Laura Damont que a quarts de final va quedar elminiada per Anneke Kuijten (NET) (2) per 3-0. A vuitens de final van arribar Iolanda Riba, Gemma Buscà, Nuria Plaza i Maria José Gomez.

A quarts de final van arribar totes les grans jugadores, de les quals Floortjie Van Zanten (NET) fou la única eliminada al perdre 2-3 davant Djurdjina Miscevic (SER).

A semifinals Sharon Prins (NET) va desfer-se de Djurdjins Miscevic per 3-0 i Kathy Geeraerts (BEL) va guanyar sobre Anneke Kuitjen (NET) per 3-1.

La final entre Kathy Geerarts (BEL) i Sharon Prins (NET) va estar molt igualada, el primer joc el va guanyar Sharon que amb un D20 va assolir el primer break del partit per un marcador de 0-1. Al segon joc Kathy li va tornar i va guanyar amb un tancament de 38 punts amb dos dards, 1-1. El següent joc Kathy va fer valdre la seva sortida per fer un D20 i posar-se davant al marcador per 2-1.
A partir d'aquí la jove talent holandesa va encadenar diverses tirades de 140 per tancar el quart joc amb 60 punts en dos dards, 2-2.
El cinquè joc el va tornar a guanyar Sharon amb el mateix tancament i assolint un nou break.
El sisé joc va ser clarament dominat per Prins que va assolir diverses tirades de 100 punts per acabar amb un D20. Amb aquest joc Sharon Prins (NET) es va alçar com a guanyadora del II Catalonia Open Darts.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.