Cercar

Catalonia Open Notícies

3er Catalonia Open Darts:
Última hora

El quadrant femení del 3er Catalonia Open Darts 2014 ja s'ha inciat fa una bona estona i la primera ronda està a punt de finalitzar.

Aquí us deixem algunes de les fotos de les 32 dones participants en aquesta edició:

 


La sala de joc de la Fàbrica Llobet Gurí està plena de gom a gom i un cop finalitzat el check-in els quadrants ja comencen a iniciar-se amb la primera ronda del 3er. Catalonia Open Darts.

Aquí us deixem algunes de les fotos de la jornada amb Allan Norris, vigent número u del món calentant amb Richi George. També hi ha Sharon i Prins Kathy Geeraerts que van protagonitzar la final de l'any passat i lluitaran per revalidar el títol.

 


Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials:

 


Des de la Fàbrica Llobet Gurí de Calella us anirem informant de les noticies que es vagin esdevenint del 3er Catalonia Open Darts, mantenint-vos informats a cada pas de la competició.

Podràs consultar des del teu teléfon, smartphones, tablets, portàtil, pc... tot el que esdevingui de la competició: programa, horaris, fotos, vídeos, els quadrants i resultats a mida que vagin passant les rondes. 

També ens podeu seguir per les xarxes socials:

Facebook.com/federacio.catalanadedards 

Twitter @FCDards 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.