Cercar

Catalonia Open Notícies

Catalonia Open Darts 2014: Inscripció oberta

Us informem que la inscripció del 3rd CATALONIA OPEN DARTS que es celebra el proper 5-6 de setembre a Calella ja està oberta i, com en la edició anterior, hi ha de termini fins el 31 d'agost a les 23:59h.

Malgrat haver-hi un marge de temps per a fer la inscripció, des de la Federació us recomanem formalitzar-la el més aviat possible per assegurar-vos que s'ha fet correctament dins del plaç establert. A continuació us detallem la informació per a que fer la inscripció:

INFORMACIÓ GENERAL:


Divendres, 5 de setembre de 2014: Warm UP: Campionat de parelles cegues
Dissabte, 6 de setembre de 2014: III CATALONIA OPEN DARTS Individual Masculí i Individual Femení.

Sala de joc: Fàbrica Llobet-Gurí
Carrer de Sant Jaume, 339
08370 Calella (Maresme, Barcelona)
Veure mapa de localització aquí

Inscripció: Individual: 20,00* Euros / Parelles Cegues 10,00* Euros/esportista
Fi Inscripció: 31 d'agost de 2014

* S’informa que 2.00 $ de l’import de les inscripcions en aquest esdeveniment son satisfetes a la WDF pel finançament de premis monetaris de Rànquing WDF, la promoció pel reconeixement Olímpic i altres serveis i beneficis de la World Darts Federation.


Per resoldre qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Federació Catalana de Dards via correu electrònic a administracio@dardcatalunya.cat


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.