Cercar

Galeria Sala de Premsa

Dards a l'escola: Tastet de Dards a Salesians de Ripoll

Aquest dimecres 20 de març la Federació Catalana de Dards de mà d'en Tony Gragera, seleccionador nacional, i la col·laboració d'en Josep Arimany, de Lligues Adg.cat, i d'en Juan Manel Dominguez, CD Ripoll, que han dut a terme un "Tastet de dards" a l'escola Salesinas de Ripoll.

Els dards és un esport per a totes les edats i condicions físiques, que desenvolupa i fomenta els valors de l'esport, com ara la recerca d’una millora constant, el domini de les emocions, el treball de preparació per assolir un objectiu no immediat, la paciència, el sacrifici, la constància, l’acceptació de la derrota com a camí de superació, la cooperació amb altres persones per assolir un objectiu comú, la renúncia al propi bé en benefici del grup, el respecte i valoració de les capacitats dels companys i dels adversaris o la solidaritat entre els companys. Amb aquests tastets també fomentem les matemàtiques i el càlcul mental, un tret distintiu del nostre esport.

Però la particularitat d'aquest tastet ha estat que amès, d'apropoar l'esport dels dards i els seus valors, és que s'ha dut a terme íntegrament en anglès com llengua vehicular de l'activitat.

Un cop més agraïm les col·laboracions desinteresades per a poder apropar el nostre esport a les escoles i poder continuar celebrant tastets de dards.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.