Cercar

Galeria Sala de Premsa

XII Memorial de Dards - Port de Sagunt: Julio Barbero campeón

XII Memorial de Dards - Port de Sagunt: Julio Barbero guanyador i Dani Zapata finalista.

El 13 d'abril s'ha celebrarat el Memorial de Dardos "Reencuentro con el acero", una competició solidària que aquest any arriba a la 12a edició.

Aquest any la competició ha coincidit amb un altre esdeveniment i ha fet suposat que hagi baixat una mica la participació, tot i així, 48 esportsites no s'han perdut la cita, 5 dones i 43 homes.

Les 8 lineas de tir han fet gaudir els 234 jocs disputats dels 46 encontres que hi ha hagut. Entre tots els participants una edició més hi hagut un bon nombre d'esportistes catalans.

La final s'ha jugat en una diana de triple estret, de les que s'utilitzen a vegades en els entrenaments de diana tradicional. La final la van jugar en Julio Barbero (Cuenca) que va guanyar 6-2 a en Dani Zapata (S Andrés de la Barca). Els dos finalistes de l'Open Individual s'han guanyat la participació al Catalonia Open i al FCD Anniversary Open competicions puntuables per al rànquing WDF i BDO. El premi consisteix en beca de dos nits d'hotel i inscripció per a les competicions que es celebraran el 7-8 de setembre 2019 a Calella.

Al marge podeu trobar fotos els quadrants del grup 1 i 2, i el quadrant final amb tots els resultats.

Aquest any els diners recaptats han anat per a la investigació contra el càncer infantil, amb la campanya "Dale Candela" on entre la venta de pulseres i els ingressos generats a la competició s'ha arribat a la xifra de 1.100 Euros recollits per a la causa. Una edició més en Tony Gragera, en Gerardo i Amparo han fet possible que l'esdeveniment sigui un éxit.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.