Cercar

Galeria Sala de Premsa

Resum Internacional 2019

Aquest 2019 ha estat un any extaordinari a nivell internacional per la Federació Catalana de Dards.

Un dels grans reptes d'aquest any 2019 ha estat organitzar a Catalunya una competició per seleccions, la Mediterranean CUP. Es va celebrar a Salou i tota l'organitació i coordinació de la Med Cup ha significat un triomf per ell mateix per a la Federació, atès que era el primer campionat per seleccions on hem fet d’amfitrions. Agraïm un cop més totes les aportacions de voluntaris, la col·laboració de tots els esportistes participants i tot l'equips de treball que ho han fet possible. A nivell esportiu destacar el quart lloc de les dues seleccions femenines i el setè lloc dels homes. Podeu recuperar el resum dels resultats aquí.

Catalunya també ha participat en d'altres competicions on ha estat representada: La selecció catalana ha participat a la Copa del Món de la federació mundial (WDF) disputada a Cluj-Napoca (Romania). Ha estat el retorn del combinat femení a la màxima competició mundial, desprès de la seva única participació el 2011, abans del canvi de normativa que equiparava el nombre de participants en ambdós gèneres. El quadre femení va sumar un punt amb el 33è lloc individual de Montse Boronat, quedant al 40è lloc de quaranta-sis participants, mentre Carles Arola també va sumer un punt amb el 33è lloc individual per als homes que van fer un 44è lloc de cinquanta-dos països participants. Els creuaments amb les principals potències mundials van condicionar els resultats catalans.

La temporada s'ha completat amb diverses participacions individuals, on cal destacar Martín Martí amb un excel·lent 5è lloc i en Candido Villar amb un 9è en el Romanian International Darts Open, mentre Loli Cascales obtenia un 33è lloc al Romanian Classic Open; les quarta eliminatòria superada d'en Josep Arimany que li va valdre un 9è lloc i la 17a plaça de Carles Arola al BDO Torremolinos Classic 2019; els dos 17ens obtinguts per Martín Martí al Swiss Open i a l’Helvetia Open amb la cinquena plaça a les parelles per en Tony Gragera i en Martin Martí; als puntuables internacionals celebrats a Calella on en Carles Arola va obtenir el subcampionat al  8è Catalonia Open Darts i es va alçar campió al 5è FCD Anniversary Open, amb en Daniel Carrasco, Martín Martí i Iolanda Riba que van quedar 5ens al Catalonia Open i tenir en compte també el 3er lloc de Núria Plaza, 5è lloc de Raul Invernon i el 9è lloc d'Hilari Pons al FCD Anniversary; a Itàlia la 33a posició per en Carles Arola i Josep Arimany al FInder Italian Gran Masters i al 5è Open Itàlia respectivament; al Winmau Latvia Open 2019 la parella formada per Iolanda Riba i Montse Boronat es van coronar campiones, mentre en individual Montse Boronat feia un bon 5è lloc, en Candido Villar un 9è i en Martín Martí un 17è.

Tota aquesta informació la podeu complementar també amb els centenars de fotos que durant tota l'any hem publicat a la galeria de fotos.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.