Cercar

Galeria Sala de Premsa

#SomEsportFeminista #femdiana Dia Internacional de la Dona

#SomEsportFeminista #8M2020 #femdiana #femesport

La Federació Catalana de Dards ens sumem als actes del Dia Internacional de la Dona, el diumenge 8 de març,  ens adherim al manifest publicat per la Unió de Federacions Esportives que reivindica l’assoliment de la igualtat efectiva entre homes i dones a l’esport, en tots els seus àmbits. A més, us convidem a participar activament d’aquesta jornada.

Des de la FCD treballem per promoure la igualtat en l'esport i la incorporació de la dona a la pràctica esportiva a tots els nivells, una lluita necessària, justa i lloable que no només és per un dia.  Aquest més de març la Federació organitza la Catalunya Cup una competició mixta on les dones tenim un protagonisme cabdal, fet que ha servit per animar als clubs a comptar amb més jugadores a les seves files.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de les Dones, des de la FCD, convidem a tots els nostres clubs i federats a participar de manera activa realitzant accions que ajudin i sumin en la visibilitat de la dona en el nostre esport. En el manifest que proposa la UFEC vol retre homenatge a les dones de l’esport, a les dones que han assumit el compromís de liderar un equip, un club o una federació, ja sigui des del paper de directives, entrenadores, esportistes o voluntàries. Per aquest motiu us emplacem a que llegiu el manifest, que trobareu més avall, abans de l’inici del partit del cap de setmana del 7 i 8 de març. 

Altres actuacions visibles són lluir motius de color lila als partits, siguin en forma de llaç, globus, samarretes, braçalets o d’altres. Podeu compartir les vostres accions a través de les xarxes socials etiquetant a la FCDards i adjuntat el #SomEsportFeminista #8M2020 #femdiana #femesport

A més, enguany la Comissió Dirigents, Dona i Esport ha organitzat una sessió de formació ‘Lideratge en femení al món de l’esport’ adreçada a directives, professionals, esportistes i àrbitres de clubs i federacions. Serà el pròxim dilluns 9 de març de 17 a 19 h a la seu de la UFEC a Barcelona. La formació anirà a càrrec de Noelia Hurtado, Directora Acadèmica del postgrau de Control de Gestió a Euncet Business School i especialista en consultoria estratègica per a Start Ups, pimes i franquícies. 

Les vostres accions sumen per a donar visibilitat a la campanya de mobilització de consciència. Qualsevol iniciativa que vulgueu compartir amb nosaltres estarem encantades de difondre-la. Ens hem d’implicar de manera activa en la lluita per eradicar les desigualtats, i estem segures que contarem amb el vostre recolzament.

WEBGRAFIA:

Informació de la Catalunya Cup 2020: https://www.dardscatalunya.cat/competicio/3/1235/catalunya-cup-2020

Hashtags
#CatalunyaCup2020 #somesportfemeni #esportfemeni

Manifest UFEC: http://www.ufec.cat/ca/manifest-dia-dona-carrera-sin-obstacles

Sessió de Formació: Formulari d'inscripció jornada UFEC i el Programa de la sessió


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.