Cercar

Galeria Sala de Premsa

Comunicat 2020-04-13: Selecció Catalana i el seu Reglament

Malgrat el confinament i l'aturada de competicions, la Junta de la Federació Catalana de Dards segueix treballant per l'esport dels dards i per als club i esportistes federats.

Portem diverses reunions, de les quals, de les primeres ja vam emetre els corresponents comunicats, inicialment per posposar i un següent per ajornar les competicions sine die.

En les reunions de la Junta celebrades entre els dies 9 i 10 d’abril es va aprovar per unanimitat un seguit d'acords que us anirem anunciant a mida que es vagin acabant de definir i executar.

El primer de tots és comunicar-vos la designació dels mànagers de la Selecció Catalana de dards. Èssent designats en Josep Santonja Espósito per als homes i Gabriel Olivé Pedrol de les dones.

Per altra banda també acordem la redacció i creació d’un reglament de la Selecció Catalana, un seguit de regles vàlides que determinen els criteris de selecció per a formar part de la Selecció Catalana. Aquesta normativa ha estat redactada segons el que estableix la Llei de l'Esport DL 1/2000 de 31 de Juliol.

Podeu consultar el reglament a l'apartat d'Espai Federat / Reglament d'aquest web o bé aquí en format pdf.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.