Cercar

Galeria Sala de Premsa

Comunicat 2020-04-27: Protocol cessió de material esportiu

La Federació Catalana de Dards en la seva missió contribuir a la millora de la qualitat al servei dels dards, tot cooperant amb els clubs en l'àmbit de les activitats esportives i vol reafirmar el seu compromís de divulgació dels dards posant al servei dels clubs els seus mitjans, amb la voluntat de fer-los costat en allò que necessitin per enfortir i dinamitzar l'esport un cop finalitzat el confinament.

Amb l'objectiu de reforçar el suport i la col·laboració amb els clubs del seu territori, ofereix als clubs el servei de préstec de material esportiu, per tal de contribuir a la dinamització d'activitats esportives.

Per tal de poder fer efectiva la col·laboració i gaudir del servei de préstec de material esportiu i recreatiu, que de forma gratuïta es posa a la seva disposició, els clubs interessats hauran de formalitzar la seva adhesió al Protocol de Préstec de Material Esportiu que s’ha creat aquests dies.

En base a les consideracions adduïdes, la FCD ha elaborat el Protocol com a marc d'actuació i relació amb els clubs per als anys vinents. Una eina més que servirà als clubs en la seva recuperació de la normalitat.

Al marge podeu trobar en pdf el Protocol i el document per formalitzar la sol·licitud de material.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.