Cercar

Galeria Sala de Premsa

Josep Maria Salvadó reelegit president de la FCD

Josep Maria Salvadó Val, "Tito", aposta per "recuperar de les competicions presencials, el més aviat possible, i per la disrupció digital dels clubs i de les competicions".

Josep Maria Salvado ValJosep Maria ha estat reelegit com a màxim mandatari del dards catalans en uns comicis sense rival i, per tant, sense urnes. El passat dia 13 de juliol de 2021, la junta electoral de l'FCD va proclamar la candidatura de Josep Maria Salvadó com l'única aspirant al càrrec presidencial, després de no presentar-se cap altre alternativa.

Una llarga majoria de clubs catalans li han donat la seva confiança en forma d'aval convertint-lo en l'únic candidat que ha estat proclamat president, en un mandat que s'allargarà fins el 2025. El tarragoní, afrontarà el seu segon mandat sencer al capdavant de la Federació..

A la presa de possessió del càrrec de president de la Federació Catalana de Dards ha valorat que "Hem complert amb l'objectiu de tornar l'estabilitat econòmica, esportiva i social a la Federació, i ara després de la pandèmia tenim el repte de recuperar el nivell que teníem".

Ha continuat afegint que "afrontaré el segon mandat sencer, i ho faig amb la confiança de gairebé la totalitat dels clubs de dards que han avalat i recolzat la nostra candidatura, als que agraïm que una vegada més confiïn en nosaltres per liderar la Federació". 

"Formar part de la Federació més antiga de l'Estat, constituïda el 30 d’octubre de 1990, es un repte molt ambiciós i un treball diari per mantenir i impulsar tots els projectes del pla estratègic per aquest mandat.

Liderar un projecte en el qual totes les persones i entitats tenen cabuda, forma part del nostre adn. Encarem el futur immediat amb el repta de reprendre totes les competicions presencials, mantenir i millorar el nivell econòmic i social de la Federació d'abans de la pandèmia. Consolidar la Federació en la disrupció digital i modernització de les competicions, sense perdre l’essència dels dards de tota la vida, és un primer pas que ens ha d'obrir les portes d'un futur esperançador.

Afrontarem el mandat amb una aposta ferma per les noves tecnologies i per la modernització del sistema de joc, com ja apliquen les principals federacions internacionals.

Cal fer referència també a tota l’estructura directiva consolidada, amb un perfil jove i dinàmic que treballa incansablement per a que la Federació Catalana sigui capdavantera en tots els nivells. Tot plegat, amb el desig de mantenir els valors que han de permetre que els dards catalans esdevinguin un referent.

Estem convençuts que aquest projecte només sortirà endavant si totes les persones involucrades tenen l’oportunitat de participar-hi. Per això, des d’aquesta pàgina us encoratjo a fer-ho i col•laborar. Que entre tots sapiguem conduir a la Federació cap allà on espereu i esperem, amb els millors èxits esportius.

Totes i tots som importants!  #totsfemfederació"


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.