Cercar

Galeria Sala de Premsa

FEDERA'T Amb tu, volem fer diana

Estàs confinat? Vols seguir jugant a dards? Tenim la teva solució, fes esport a casa i juga a dards. FEDERA'T, amb tu, volem fer diana.

L'inici de temporada que comença amb reducció de mobilitat, però a la Federació ens hem preparat per adaptant-nos a l'actual situació fent esport a casa. 

Federar-se vol dir:

COMPETIR. Apart de les competicions presencials, que iniciarem quan sigui possible, hem treballat per a la incorporació de les competicions en línia

UNA. Quan sigui possible, iniciarem la Lliga Catalana, que amb la situació actual, la jugarem en línia des de la seu de cada club, donant peu a poder participar un major nombre d'equips i esportistes per club. Tots els clubs de la Divisió d'Honor ja ho tenen tot a punt, apropa't al teu club més proper (veure mapa dels dards aquí).

DUES. El dissabte 31 d'octubre comença el Rànquing FCD #dardsenlinia, competició on line molt similar a la celebrada el més d'abril. Però incorporem novetats i es que ara, com en les competicions presencials, tots els esportistes faran d'anotadors; hi haurà una incripció simbòlica on el 100% es destina a beques per als esportistes; hem millorat el sistema de gestió que farà molt més fluida cada una de les proves; cada rànquing serà trimestral i amb tres proves, una al mes; i s'estableix un màxim de dos esportistes per diana.

TRES. Paral·lelament iniciarem una Lliga Individual en línia on tots els esportistes federats quedaran repartits per grups i competiran en format round robin, com s'ha fet a la Lliga d'Estiu 2020. Una competició que servirà d'entrenament i per mantenir el contacte amb tota la gran familia dardera.

QUATRE. Per últim, la nova Catalunya Club Cup, la competició que substituirà temporalment la Catalunya Cup d'Equips. La competició l'hem adaptat per a que es pugui celebrar, quan les autoirats sanitàries ens ho permetin, des de la seu de cada club. La nova competició té alguns canvis, el principal es que pasa a ser exclusivament per als clubs i esportistes federats.

ASSEGURANÇA. Tindràs cobertura sanitaria en la pràctica del teu esport i tindràs avantatges en la contractació de serveis personals, pel teu cotxe i la teva llar. Ampliar informació aquí.

FORMACIÓ. Amb la incorporació de les competicions en línia hem afegit plans de formació per als esportistes que trobareu publicats a la web.

ALTRES AVANTATGES. Tot suma i des del a Federació treballem per a que els federats gaudiu d'avantatges i descomptes especials que trobareu aquí.

Malgrat totes les limitacions de mobilitat, segueix actiu i fes diana, FEDERA'T.

Per renovar o aconseguir la llicència federativa cal accedir al menú Espai Federat i entrar a Llicència Esportista, hi trobaràs tota la informació, tu sumes #totsfemfederacio #federat


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.