Cercar

Galeria Sala de Premsa

FCD amb EsportCat.Tv

L’esport català ja compta amb una plataforma de continguts digitals pròpia. Fa uns mesos s’ha presentat ESPORTPLUS.TV, el nou projecte de la UFEC i el Govern, que pretén instal·lar càmeres a 1.300 equipaments esportius catalans per al seguiment en directe de qualsevol competició. Un contingut que es facilitarà als usuaris de la plataforma ESPORTPLUS.TV, accessible des de qualsevol dispositiu. La Federació Catalana de Dards suma els dards a d'altres esports com el tennis, patinatge, futbol americà, natació, pàdel, voleibol, rugbi, handbol, hoquei, acell, beisbol i gimnàstica, que també han apostat per la nova plataforma, que vol arribar als 1,5 milions d’usuaris al llarg dels primers 5 anys.

Oportunitat per al sector
El projecte pioner de les federacions esportives i la UFEC compta amb la col·laboració de la Conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública. Esportplus.tv és “una oportunitat per impulsar un sector de vital importància”, ha apuntat Gerard Esteva, president de la UFEC. El projecte aporta “projecció al sector, més capacitat de creació de recursos i un plus tècnic per a clubs i esportistes per millorar el seu rendiment”, ha reblat.

Els beneficiaris directes d’ESPORTPLUS.TV també seran “els familiars i aficionats, que gaudiran d’una experiència esportiva a través de qualsevol dispositiu alhora que fan créixer el vincle que els uneix amb les seves entitats esportives”, ha explicat Pere Vilà, director de la Fundació UFEC. A més  i federacions i clubs podran oferir un contingut esportiu i economitzar “uns serveis que, a dia d’avui, no estan sent explotats”, ha conclòs.

Aposta decidida
El sector de l’esport ha patit directament les conseqüències devastadores de l’emergència sanitària. La pandèmia ha posat de manifest la seva vulnerabilitat i dependència del sector públic. Una situació que exigeix trobar reformes que impulsin el seu paper econòmic i social com a element essencial en el manteniment de la salut física i mental de la ciutadania. Aquest projecte “aporta llum al sector”, ha expressat Dani Marco, Director General d’Innovació i Economia Digital, i ho fa “a través de la necessària digitalització de l’activitat per a la recuperació econòmica i social”. Catalunya “estima l’esport i creu en la tecnologia com un visió de futur”, ha seguit Marco. “Unim-nos i treballem plegats per posar en òrbita l’esport català gràcies a la tecnologia”, ha reblat.

En l’acte també hi han participat Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Xavier Adell, president de la Federació Catalana d’Hoquei; Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugby; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; i Francesc Cayuela, president del GEiEG.

Més enllà de Catalunya
L’aposta de les federacions i els clubs és ferma i no es limita a Catalunya. L’objectiu és estendre’s sobre 6 milions d’usuaris en prop de 9.000 instal·lacions de la resta de l’estat.

Els Dards a ESPORTPLUS.TV
Els dards ja han fet la primera aparició a la nova plataforma, va ser en motiu del 9è Catalonia Open celebrat aquest 2021 a Calella. Un primer pas per oferir un producte televisiu de qualitat d'interès per a tota la comunitat que ens apasiona l'esport dels dards. Us facilitem l'enllaç amb el resultat d'aquest primer test amb el vídeo del Catalonia Open 2021 (veure aquí).

Avantatges per als esportistes federats a ESPORTPLUS.TV
Els esportistes de la Federació Catalana de Dards, amb llicència en vigor per a la temporada en curs, tenen avantatges per poder gaudir dels dards i de tots els esports.

Preu especial per a federats. La subscripció té un cost de 59€/temporada per a tots els públics, però els esportistes federats a la FCD serà de 29€/temporada. Amb un sol pagament tens accés a tots els partits de la temporada, tots els esports, totes les competicions emeses, amb un nombre il·limitat de visionats a la plataforma ESPORT+.

Fes la teva subscripció ara fent clic aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.