Cercar

Galeria Sala de Premsa

Dia Internacional per l'erradicació de la violència contra la dona

Avui s'ha fet el llançament de l'acte d'empoderament i masterclass de defensa personal que organitzem des de l'UFEC amb la Federació Catalana de Kickboxing i Muay-Thaï i els Clubs Eurofitness, amb motiu del Dia Internacional per l'erradicació de la violència contra la dona (25N). L'acte serà l'endemà, el 26 de novembre a les 18 h al Club Eurofitness Estació del Nord.
 
És un acte impulsat per la Comissió Dona, Dirigent i Esport de la Unió amb l'objectiu de sensibilitzar des del món de l'esport de la necessitat d'un abordatge global de defensa dels drets de les dones des de tots els àmbits. 
 

La masterclass serà el punt fort d’un acte, on participaran diferents institucions i que vol donar eines a les dones per defensar els seus drets de forma global. Amb la sessió pràctica, l’objectiu és que les persones que s’inscriguin assoleixin coneixements d'autoprotecció, defensa personal i habilitats bàsiques tecnicotàctiques de protecció necessàries en situacions d'amenaça o agressió, a més de reforçar la seva autoconfiança.

Les inscripcions estan obertes per a qualsevol persona que s’hi senti dona a partir dels 16 anys, i es poden fer a través d’aquest formulari fins un dia abans de l’acte o fins que s’esgotin les 200 places disponibles.

Hem posat en marxa aquest formulari d'inscripció: https://ufec.typeform.com/MasterClassDF26

 

 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.