Cercar

Galeria Sala de Premsa

Convocatòria Assemblea General Ordinària FCD 2022-06-29

Benvolgut/Benvolguda President/a,

Per ordre del president de la Federació Catalana de Dards, en Josep Maria Salvadó i Val, us fem arribar convocatòria de la propera Assemblea General Ordinària que es celebrarà el proper dissabte 29 de juny de 2024 a les 10 hores.

La reunió es celebrarà a la seu social de la federació i hi poden participar tots els presidents amb els drets de club en vigor per aquesta temporada. Agraïm que els presidents confirmin assistència al grup de presidents de whatsapp o bé per escrit a premsa@dardscatalunya.cat.

La FCD vetllarà per la correcta acreditació dels assistents i tant sols hi poden pendre part el president/presidenta de club i la junta directiva de la FCD, si algún president no pot assistir i delega la seva assistència, agraïm acreditin amb 10 dies d'antelació al correu de premsa@dardscatalunya.cat per tal de poder fer les comprovacions corresponents i confirmar que pot accedir a assistir a l'assemblea.  

Adjuntem la convocatòria amb l'ordre del dia i la informació al respecte (veure a la zona de descàrregues al marge dret d'aquesta noticia -aquí-).

Sense altre informació fins al moment, esperant comptar amb la vostra presència, us saludem cordialment,

Josep Arimany
Secretari
FEDERACIÓ CATALANA DE DARDS

Nota a 27-maig-2023: Dossier de l'assemblea general ordinària estarà disponible en breu (disponible aquí).  

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.