Cercar

Galeria Sala de Premsa

La Música i els dards a This is Opera (Tve2)

Fa unes dies la Federació Catalana de Dards va participar en la gravació del programa de Tv This is Opera, una producció de Brutal Media en coproducció amb Tve i Unitel que s’estrenarà a TVE2 a partir del proper 8 de març de 2015.
 
This is Opera és una sèrie de 30 capítols que fa un recorregut per la història de la òpera, des del naixement del gènere  fins als nostres dies.  Imaginativa, innovadora, pur entreteniment. 
 
En  un format que aporta les claus per entendre i gaudir de les òperes més importants de la història. El programa apropa  la òpera a tot tipus d’audiències: experts i inexperts descobreixen els secrets de cada obra a través d‘un atractiu tractament visual.
 
De la mà de Ramon Gener, baríton i pianista, l’espectador descobrirà la trama de cada història d’una manera original i captivadora, que no li deixarà indiferent i que l’enganxarà des del primer minut. L’enginy de cada compositor, la passió dels personatges i  la universalitat de cada història faran còmplice a l’espectador.
 
Veurem les ciutats on les òperes cobren vida, on els compositors es van inspirar on els personatges es van enamora: París, Venècia, Roma, Londres, Barcelona, Viena, Madrid, El Cairo, Florència, Milan, Sevilla, Salzburg, Bayreuth, Munich... 
 
En una de les parades, els dards en seran protagonistes i amb col•laboració de la Federació Catalana de Dards, de la mà del Campió de Catalunya 2014, en Joan Carles Arola, hi podrem veure un especial comparativa entre una de les formes musicals i l’esport dels Dards. El programa serà el dedicat a l'òpera Eugeni Oneguin de Txaikovski.
 
Al marge podeu veure un petit tast de l'enregistrament amb els protagonistes i l'equip del programa.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.