Cercar

Galeria Sala de Premsa

Promoció: Els dards a la ràdio, en un espai setmanal

Fa poques setmanes va començar la nova temporada del programa  Tapesports Els Esports a Ràdio Puig-Reig, un programa conduït i dirigit per en Josep Sunyer, on fa un repàs a l'actualitat esportiva centrada principalment en la zona del Berguedà i comarques properes.

Des de la Federació Catalana de Dards (FCD) hem establert, per tercer any consecutiu, un acord de col·labroació per tal que hi hagi una secció que parli de dards, centrant-se espcialment amb el Club Dards la Xarxa però fent una revisió de l'activitat de la Federació a tot Catalunya i de les participacions internacionals dels esporties federats.

La cita serà tots els dissabtes, aproximadament de 12:45 a 13h i ho podeu seguir al dial 107,3 FM (Barcelona) o per internet, al següent enllaç: http://www.radiopuig-reig.net/.../online

Aprofitant la celebració del 25è Campionat de Catalunya a Puig-Reig, el Sr. Josep Maria Salvadó, president de la FCD, i el Sr. Josep Sunyer, director del programa Tapesport, van oficialitzar l'acord. Un acord que garanteix la difusió i la presència dels dards en un mitjà de comunicació radiofònic. 

Sr. Josep Maria Salvadó, president de la Federació Catalana de Dards, i el Sr. Josep Sunyer, director del programa Tapesports de Ràdio Puig-Reig
Sr. Josep Maria Salvadó, president de la FCD, i el Sr. Josep Sunyer, director de Tapesports


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.