Cercar

Galeria Sala de Premsa

Promoció:
Fes diana al Saló de la Infància 2015-16

Com cada any per aquestes dates es celebren casals de Nadal, parcs infantils i entre ells el Saló de la Infància de Barcelona que arriba a la 52a edició i un cop més amb milers de visitants.

El Saló de la Infància incopora aquest any diverses novetats, entre elles els dards que de la mà de la Federació Catalana de Dards els promocionarà l'esport entre les més joves.

El Festival de la Infància incorpora l'XD Young Fest per a joves de fins a 14 anys i per primera vegada porta a Barcelona, l'esdeveniment 'Un día con Peppa'. A més, no faltaran nombroses activitats esportives, educatives, lúdiques i solidàries per divertir-se amb tota la família!

L'esport és un altre dels pilars fonamentals en l'educació i formació dels dolescents. Per aquesta raó, el XD Young Fest inclourà en les seves activitats cursos d'iniciació, pràctiques i tallers d'un gran nombre de disciplines esportives, des del dards o el softbol fins el tennis, tir amb arc, tir olímpic, bombolla futbol, Korfbal, beisbol, pitch & putt o vela. Totes les activitats estaran controlades i dirigides per monitors i membres de les federacions catalanes de cada un dels esports representats.

Els dards serán al recinte Montjuïc del 2 al 4 de gener, en un espai on s'iniciarà a l'esport dels dards a tothom que s'hi apropi.

Conegui el recinte on es realitzarà l'esdeveniment i informi's dels accessos a www.festivalinfancia.com/accessos. Per a més informació podeu visitar www.festivalinfancia.com

Fes diana i vine al Saló de la Infància, us hi esperem!Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.