Cercar

Galeria Sala de Premsa

Un pas més en el reconeixement Olímpic dels dards

Ahir es va fer una passa més per al reconeixement dels dards com esport olímpic.

Es va signar un acord d'entesa històric entre el COI representat pel seu president, el Dr. Thomas Bach i la AIMS (Aliança dels Membres Independents d'Esports Reconeguts) representada pel seu president Sr. Stephan Fox, de la que és membre la World Darts Federation, de la qual a la vegada, n'és membre la Federació Catalana de Dards.

L'acte de la signatura es va celebrar a Laussane, Suïssa i va ser testificada per 4 Vice Presidents del COI i el seu director General, el Sr. Christophe De Kepper; essent un notable testimoni de la importància de la signatura.

AIMS, que reuneix 23 federacions esportives internacionals que són membres de SportAccord, ara tenen el dret a ser inclòs en el «Olímpic Movement Directory» (Directori Moviment Olímpic).

AIMS dóna suport i promou la visió i missió del moviment olímpic al sosteniment i desenvolupament dels esports, sobretot a través l'educació de la joventut a través de l'esport i per seguir sent creïble en l'esport a través de principis aplicables del Moviment Olímpic.

El COI reconeix així el paper i lideratge de l'AIMS, amés de la seva valuosa contribució per donar suport al Moviment Olímpic.

Webgrafia: Federació Mundial de Dards http://www.dartswdf.com
AIMS http://aimsisf.org/
COI http://www.olympic.org/news/olympic-highlights


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.