Cercar

Galeria Sala de Premsa

Assemblea General Extraordinària FCD 2016-06-12

Benvolgut/Benvolguda President/a,

Per ordre del president de la Federació Catalana de Dards, en Josep Maria Salvadó i Val, us fem arribar convocatòria de la propera Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper 12 de juny a les 10 hores a la nostra seu social situada al Casal de l'Esport, Rambla de Guipúzcoa, 23-25 4rt-A de Barcelona, adjuntem la convocatòria oficial amb l'ordre del dia i la informació al respecte (la podeu trobar al marge dret d'aquesta noticia).

Aprofitem per recordar-vos que la inscripció al 5è Catalonia Open Darts 2016 i FCD Anniversary Open és oberta, us agraïm feu la vostra inscripció i la dels esportistes del vostre Club, el més aviat possible per tal de fer una previsió el mes ajustada possible per a garantir l'èxit de la competició.

Sense altre informació fins al moment, esperant comptar amb la vostra presència a la primera convocatòria, us saludem cordialment,

Josep Arimany
Secretari
Federació Catalana de Dards

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.