Cercar

Galeria Sala de Premsa

Promoció: FES DIANA AL FESTIVAL DE LA INFÀNCIA 2016-17

Amb l'arribada del Nadal torna un dels esdeveniments de referència a Barcelona. Del 27 de desembre al 4 de gener, el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acull la 53a edició del Festival de la Infància, un certamen que ha redissenyat la seva oferta per evolucionar cap a un nou enfocament amb la incorporació de noves activitats lúdiques i d'oci com les d'Open Camp, el Gran Circ Americà i les actuacions dels personatges de les sèries de dibuixos animats Peppa Pig i Ben i Holly.

Sota el lema Fem volar la diversió, el Festival de la Infància tornarà a reunir algunes de les atraccions més divertides d'aquestes dates. Entre les activitats més tradicionals figuren actuacions musicals, contacontes, pallassos, inflables, gimcanes o un rocòdrom que faran les delícies dels nens i nenes de totes les edats.

Després de veure la llum el 1963 com un festival benèfic, el Festival de la Infància s'ha consolidat com una veritable escola de ciutadania en comptar amb activitats que fomenten valors com el civisme, la solidaritat, l'alimentació sana i saludable o el respecte al medi ambient

En aquesta edició, el certamen aposta per presentar uns continguts en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, de manera que, sota el lema 'Fem volar la diversió', s'organitzaran més d'un centenar d'activitats en les que els més petits de la casa podran aprendre valors participant en els jocs, espectacles i actuacions relacionats amb els vuit eixos temàtics del saló: Tecnologia, Aventura, Música i espectacles, Civisme, Medi Ambient, Esport, Imaginació i Creativitat i Salut i Hàbits Saludables.

El saló més esportiu

El Festival serà el 2016 un dels més esportius dels últims anys amb més d'una desena d'activitats de divulgació i foment de l'esport. Amb l'objectiu de convertir l'activitat física en un vehicle per al desenvolupament maduratiu de nens i nenes, hi haurà multitud de possibilitats per a practicar esport entre les quals tornejos de minibàsquet, l'estand del FC Barcelona, la pista de gel, les experiències d'Open Camp, curses d'orientació, iniciació al Korfal i al dards, entre d'altres.

Els dards serán al recinte Montjuïc del 2 al 4 de gener, en un espai on s'iniciarà a l'esport a tothom que s'hi apropi.

Conegui el recinte on es realitzarà l'esdeveniment i informi's dels accessos a www.festivalinfancia.com/accessos. Per a més informació podeu visitar www.festivalinfancia.com

Fes diana i vine al Festival de la Infància, us hi esperem! 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.