Cercar

Galeria Sala de Premsa

Assemblea General Extraordinària i Eleccions FCD

Aquest diumenge 7 de maig de 2017 s'ha celebrat, a la seu de la Federació Catalana de Dards, situada a la Rambla Guipúzcoa, 23-25 4rt. A de Barcelona, la Assemblea General Extraordinària.

En segona convocatòria, es van iniciar a tractar els temes de l'ordre del dia, i entre d'altres, s'acorda iniciar la convocatòria d'eleccions a President i membres de la Junta directiva de la FCD, amb l'aprovació del reglament i calendari electoral.

Dins dels acords es fixa també la Convocatòria d'Assemblea General Extraordinària per a la celebració de les eleccions el dia 4 de juny de 2017. Per a més informació us adjuntem documentació per a la vostra consulta: Copia de l'acta de la Assemblea General Extraordinària (pdf) i Calendari Electoral (pdf).

La Federació Catalana de Dards ha iniciat el procés electoral que es durà a terme segons el reglament, que fixa la legislació vigent, i que s'han aprovat per l'Assemblea general extraordinària. El reglament el podeu consultar al marge o a fcd@dardscatalunya.cat i en cas de dubte podeu fer la vostra consulta via correu electrònic al mateix email on la Junta Electoral us atendrà.

El procés electoral s’ajustarà al següent Calendari Electoral :

A 9 de maig de 2017, comunicació de l’acord de convocatòria d'eleccions al Consell Català de l’Esport.
 
Del 9 al 13 de maig de 2017 es donarà pas a la Constitució de la Junta Electoral, presa de possessió dels membres i càrrecs que l’integren, elecció del President de la mateixa, i del secretari si s’escau. Període de presentació del CENS PROVISIONAL DELS MEMBRES integrants de ple dret de l’Assemblea General i aixecament de l’acta.
 
Del 14 al 17 de maig de 2017. Període d’EXPOSICIÓ del CENS ELECTORAL PROVISIONAL dels membres de l’Assemblea General amb dret a vot (mentre es podran interposar recursos contra les mateixes).
 
El 18 de maig de 2017 hi haurà l'APROVACIÓ DEL CENS ELECTORAL DEFINITIU de membres de l’Assemblea General.
 
Del 19 al 25 de maig de 2017 el període de PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES TANCADES encapçalades pel candidat a President seguit de la resta de membres integrants de la Candidatura, davant de la Junta Electoral, complint els requisits establerts.
 
El 26 de maig de 2017 hi haurà la PROCLAMACIÓ DE CANDIDATURES per la Junta Electoral (es donarà publicitat mitjançant la web de la FCD i comunicació directa als candidats)
 
Del 27 al 31 de maig de 2017 serà el període de presentació d'impugnacions a les candidatures proclamades.
 
Del 27 de maig al  3 de juny de 2017 és el període destinat a la divulgació i publicitat de les candidatures.
 
El 4 de juny de 2017. Celebració de l’Assemblea General Extraordinària per l’Acte Electoral. Recompte de vots i proclamació provisional de la candidatura guanyadora.
 
El 7 de juny de 2017. Presa de possessió de la nova Junta Directiva. En un suposat de possibles impugnacions serà la Junta Electoral la que decidirà les accions a prendre.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.