Cercar

Galeria Sala de Premsa

Josep Maria Salvadó elegit president de la FCD

Josep Maria «Tito» Salvadó busca la consolidació de la Federació Catalana de Dards en el seu proper mandat. "Hem complert l'objectiu de tornar l'estabilitat econòmica, esportiva i social a la Federació".

Josep Maria ha estat elegit com a màxim mandatari del dards catalans en uns comicis sense rival i, per tant, sense urnes. El passat dia 26 de maig, la junta electoral de l'FCD va proclamar la candidatura de Josep Maria Salvadó com l'única aspirant al càrrec presidencial, després de no haver-se presentat cap altre alternativa.

Una llarga majoria de clubs catalans li han donat la seva confiança en forma d'aval convertint-lo en l'únic candidat que ha estat proclamat president, en un mandat que s'allargarà fins el 2021. El tarragoní, afrontarà el seu primer mandat sencer, després d’arribar a la presidència a finals del 2013, en la reorganització de càrrecs fruit de de dimissió de la presidenta Raquel Holgado..

A la presa de possessió del càrrec de president de la Federació Catalana de Dards ha valorat que "Hem complert amb l'objectiu de tornar l'estabilitat econòmica, esportiva i social a la Federació", després d'agrair el suport de la majoria de clubs".

El president comença el nou mandat "amb la il·lusió de consolidar la Federació Catalana de Dards" i ha manifestat que “La FCD està al servei de tots els clubs i el que farem serà adaptar-nos als canvis que demani la societat”. Salvadó ha destacat que si només s'ha presentat una candidatura "significa que la Junta Directiva ho està fent bé".

El nova Junta Directiva compte amb més representació de clubs que abasten totes les principals zones amb més activiat esportiva. L'organigrama queda definit de la següent forma:

President: Josep Maria Salvadó Val 
Vicepresident: Joan Carles Arola Clapès (CD Piritoño)
Secretari: Josep Arimany Torrent (CD Olot)
Tresorera: Elena Bueno Carracedo (CD Cossetans)
Vocal: Gabriel Olivé Pedrol (CD Baix Camp)
Vocal: Hilari Pons Porta (CD La Xarxa)

El seguiment del procès electoral el pots seguir aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.