Cercar

Galeria Sala de Premsa

Dia Internacional de la Dona 2018

La Federació Catalana de Dards ens sumem a commemorar del Dia Internacional de la Dona el dijous 8 de març,  ens adherim a la campanya #tambésomesport promoguda des de l'UFE i donem suport a la vaga feminista.

L'esport no és només una activitat relacionada amb l'oci, sinó que també comporta valors educatius, de salut, integradors i democratitzadors. Les polítiques esportives amb visió de gènere tenen per objectiu incrementar el nombre de dones, nenes i noies que fan esport.

Des de la FCD treballem per promoure la igualtat en l'esport i la incorporació de la dona a la pràctica esportiva a tots els nivells, una lluita necessària, justa i lloable que no només ha de ser per un dia.

Aquest cap de setmana la Federació organitza la 11a Catalunya Cup una competició mixta on les dones han adquirit un protagonisme cabdal, fet que ha servit per animar als clubs a comptar amb més jugadores a les seves files any rera any.

Webgrafia: Catalunya Cup 2018: dardscatalunya.cat/competicio/3/847/11a-catalunya-cup-2018-ripoll

Hashtag
#CatalunyaCup2018 #tambésomesport #esportfemení


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.