Cercar

Galeria Sala de Premsa

El portal web de la Federació Catalana de Dards és ara més segur

La FCD incorpora una connexió https al seu web i garanteix major seguretat i privacitat en la connexió entre usuari i servidor.

Els usuaris i visitants del web de la FCD compten amb major seguretat i privacitat mentre naveguen i interaccionen amb el portal web www.dardscatalunya.cat. Des d’aquest dimarts l’accés al web principal de TINET es realitza a través d’una connexió segura (https://) que xifra i protegeix la informació que s’envia entre l’ordinador de l’usuari i el servidor de TINET. D’aquesta manera, si alguna tercera persona interceptés la comunicació ho tindria més difícil per accedir a la informació i, fins i tot, modificar-la.

Les dades personals insertades en formularis resten protegits al viatjar per la xarxa codificats a través d’una connexió punt a punt.  A partir d'ara a aquells usuaris als quals els hi apareixia un cadenat ratllat en la barra de navegació del navegador (just el costat de l’adreça URL) quan accedien a DardsCatalunya.cat ara els hi apareixerà de color verd.

Els usuaris que comptin amb els navegadors actualitzats en els seus ordinadors no han de notar cap diferència, ja que les pròpies aplicacions instal·laran automàticament el certificat de confiança encarregat de verificar la connexió. En canvi, aquells usuaris que comptin amb ordinadors i navegadors antics i determinats ordinadors i dispositius mòbils d’Apple podrien haver d’instal·lar manualment el certificat o afegir una excepció de seguretat, en cas que no puguin actualitzar a la darrera versió del seu navegador.

Un cop més agraïm la col·laboració de Publiweb.es pel seu suport i assessorament en la millora d'aquest portal.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.