Cercar

Galeria Sala de Premsa

Taller de Dards: Fundació Friends Asperger

El proper 23 de maig la Federació Catalana de Dards impartirà un taller de dards dirigit a joves amb la síndrome d’Asperger amb la col·laboració de la Fundació Friends Asperger.

La Fundació Friends – Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre creada amb la finalitat d’impulsar el suport als joves amb Trastorns de l’Espectre Autista (TEA) i/o amb problemes de comunicació social, relació i empatia. La Fundació Friends aplega diferents serveis on es treballa en el desenvolupament i realització de projectes per promocionar i afavorir la inclusió social i laboral d’aquests i aquestes joves.

Els dards és un esport per a totes les edats i condicions físiques, que desenvolupa i fomenta uns valors i les matemàtiques, com ara la recerca d’una millora constant, el domini de les emocions, el treball de preparació per assolir un objectiu no immediat, la paciència, el sacrifici, la constància, l’acceptació de la derrota com a camí de superació, la cooperació amb altres persones per assolir un objectiu comú, la renúncia al propi bé en benefici del grup, el respecte i valoració de les capacitats dels companys i dels adversaris o la solidaritat entre els companys.

La cita serà al Casal de l'Esport, a la Rambla Guipúscoa de Barcelona, on hi pendran part les noies i nois del departament educatiu de la fundació.

Ponents Técnics dels tallers: Tony Gragera, seleccionador nacional,  Josep Arimany, esportista de la Selecció Catalana de dards i Ângel Rodríguez, esportista internacional de la FCD

Col·labora amb la Fundació Friends a www.fundaciofriends.org

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.