Cercar

Galeria Sala de Premsa

Ràdio: Tornen els dards al Tapesports de Ràdio Puig-Reig

Aquest cap de setmana comença una nova temporada del programa Tapesports Els Esports a Ràdio Puig-Reig, un programa conduït i dirigit per en Josep Sunyer (ex-esportista del CD La Xarxa), on fa un repàs a l'actualitat esportiva centrada principalment en la zona del Berguedà i comarques properes, però també de més enllà.

Per sisena temporada s'hi parlarà de dards. Des de la Federació Catalana de Dards (FCD) hem establert un acord de col·laboració per tal que hi hagi una secció que parli de dards, centrant-nos espcialment amb el Club Dards la Xarxa però fent una revisió de l'activitat de la Federació a tot Catalunya i de les participacions internacionals dels esportistes federats.

La cita serà tots els dissabtes, aproximadament de 12:45 a 13h i ho podeu seguir al dial 107,3 FM (Barcelona) o bé descarregant l'app, podeu seguir en directe el programa i recuperar les emisions anteriors.

IOS Android

En Josep Maria Salvadó, president de la FCD, i en Josep Sunyer, director del programa Tapesport, van oficialitzar la renovació fa pocs dies. Un acord que garanteix la difusió i la presència dels dards en un mitjà de comunicació radiofònic. 

Sr. Josep Maria Salvadó, president de la Federació Catalana de Dards, i el Sr. Josep Sunyer, director del programa Tapesports de Ràdio Puig-Reig
Sr. Josep Maria Salvadó, president de la FCD, i el Sr. Josep Sunyer, director de Tapesports


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.