Cercar

Espai Federat Centres mèdics

La FCD, mitjançant la Unifedesport Corredoria d'Assegurances, dona assistència mèdica en cas d'accident esportiu als esportistes federats amb fitxa en vigor.

A continuació us detallem les normes d'actuació:

Documentació imprescindible:

  • Llicència federativa de la Federació Catalana de Dards en vigor.
  • Formulari de sinistre complimentat, signat i segellat per la Federació.

Protocol i passos a seguirVeure informació en pdf

URGÈNCIA: El  Federat  Accidentat  podrà  acudir  a  un  centre  sanitari  concertat  directament,  sense  informar prèviament al Centre d'Atenció de Sinistres. En el mateix s'identificarà amb la llicència federativa en vigor i el seu DNI. Es pot consultar el Quadre Mèdic a  https://www.hna.es/cuadro-medico/buscador Seguir els passos que marca el protocol que hi ha al marge en pdf.

URGÈNCIA VITAL: El lesionat podrà rebre l'assistència mèdica d'urgència al Centre Sanitari més pròxim. En aquests casos Helvetia es farà càrrec de les factures derivades de l'assistència d'urgència prestada en les primeres 24 hores des de la data d'ocurrència de l'accident esportiu Garantit a la pòlissa. Un cop superada la primera assistència d'urgència VITAL el lesionat haurà de ser traslladat a un Centre Mèdic Concertat per tal de continuar el seu tractament. Seguir els passos que marca el protocol que hi ha al marge en pdf. 

Teléfon i dades de contacte:
Telf. 902 10 71 20 / 91 334 92 28
Web: www.helvetia.es
 
Declaració d'accident esportiu ("parte"): http://www.dardscatalunya.cat/script/photo/declaracio accident.pdf


Helvetia, Unifedesport i la Federació Catalana de Dards no es faràn càrrec de cap assistència mèdica que no sigui justificada mitjançant el certificat d'accident, ni de les lesions que no siguin directes del mateix. 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.