Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 8

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorCap de setmana de Lliga Catalana on a la Divisió d'Honor s'ha arribat a la 8a jornada on els equips locals han guant els partits.

El Baix Camp ha guanyat al Terrassa, un resultat que manté als dos equips igualats en la lluita pel títol amb dues derrotes. Les individuals amb un clar 4-2 pels locals van seguir amb les parelles on amb un parcial de 3-0 van tancar el partit amb un 7-2.

El CD Guardiola suma una victòria més, aquest cop davant de l'Esplugues CD. Les individuals també van acabar 4-2 favorables als locals, i les partides de parelles també van ser favorables als locals per acabar amb un 7-2. Destacar un 180 de Fernando Galindo que suma el primer pel seu equip i al seu compte particular.

La Xarxa segueix amb peu ferm liderant la competició regular amb una nova victòria davant del CEDSAB, que després de perdre en un parcial de 5-1 a les individuals van fer quatre canvis a les parelles que no van poder arreglar el marcador. Un resultat de 8-1 que tampoc de reflexar la igualtat viscuda al partit, com els altres de la jornada.

On si es va veure la gran igualtat al marcador va ser al Pinedards CD i Pritoño CD. Van acabar guanyat 11 legs cada un, més igualtat imposible. Les individuals van començar favorables als locals, però el visitants van acabar igualant. Amb un parcial de 2-0, 3-1 i 3-3 es finalitzàven les individuals. Les parelles va seguir la igualtat i amb el 4-4 el punt final va ser per als locals que sumen una victòria important que els situa en cinquè lloc.

Properes cites:
15-02-2020 4rt Open DESTÍ WORLD MASTERS -Esplugues- (info)
22-02-2020 jornada descans / partits ajornats
29-02-2020 Jornada 9 DIVISIÖ HONOR
07-03-2020 jornada descans / partits ajornats 
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus-
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020
28-03-2020 Jornada 10 DIVISIÓ HONOR

Una setmana més us agrairem les fotos de les vostres partides i del tercer temps que, com cada jornada, hem compartit a les xarxes socials d'Instagram, Twitter i Facebook i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos).

Divisió d'Honor 
8a Jornada - 8 de febrer de 2020

    CD Baix Camp CD Baix Camp 7-2 CD Terrassa CD Terrassa   info  
    CD Guardiola CD Guardiola 7-2 Esplugues CD Esplugues CD   info  
    CD La Xarxa CD La Xarxa 8-1 CEDSAB CEDSAB   info  
    Pinedards CD Pinedards CD 5-4 Piritoño CD Piritoño CD   info  

 
Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.