Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2019-20 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 9

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorCap de setmana de Lliga Catalana on a la Divisió d'Honor s'ha arribat a la 9a jornada, el final de la primera volta.

Una jornda molt emocionant on, curiosament, han guanyat tots els equips visitants, però sens dubte el gran protagonista ha estat la igualtat a la majoria dels partits de la jornada i això és el que realment ens fa gaudir més i més dels dards i de la Lliga Catalana.  

A Terrassa es celebrava el duel entre el CD Terrassa i el CD La Xarxa, un partit molt igualat on cinc dels sis punts individuals s'han resolt al joc de desempat. Amb un 2-1 els locals s'han posat per davant, amb tots els punts guanyats 2-1 o 1-2. Amb un parcial de 2-0 s'ha arribat al 3-1, amb els locals que han pres la inciativa inicial, però els visitants amb 1-2 i 1-2 han tancat les individuals empatant 3-3. A les parelles Hilari i Eduard han guanyat 1-2 a Ruben i Jonathan; 3-4 al marcador. En Samuel i Alberto han guanayt 2-0 el segon punt pels locals i del partit que s'ha resolt sense jugar el joc de desempat. Amb un 4-4 global s'inicà el darrer joc amb en Francisco Moreno/Juan Garcia pels locals i Enric Cid/Raul Pastor pels visitants que amb un parcial de 1-2 han decantat per a La Xarxa el partit. Molta emoció i grans partides, com ho diuen les dues tirades de 180 de Alberto Rodríguez i una de Hilari Pons. Tancaments de 115 d'Alberto, 109 de Ruben, 103 de Juan i una partida de 13 dards de l'Hilari. Una bona llista d'estadístiques que van posar encara més emoció al partit.

A Sant Andreu de la Barca el CEDSAB rebia al Pinedards, un altre partit força igualat, però amb menys punts resolts al joc de desempat. El primer punt l'ha guanyat Miguel A. Cano pels visitatns 1-2, Adriana i Carlos amb un 2-0 ha posat per davant al CEDSAB amb un parcial de 2-1. En Joan Vilagrassa ha situat el 3-1 amb un parcial de 2-1. Aquí han reaccionat els del Pinedards amb Javier Velasco i Marc Recasens guanyat 0-2 i dixant amb 3-3 les individuals. A les parelles la primera la guanyat el CEDSAB 2-0, i la segona el Pinedards també per 2-0. Amb un 4-4 també s'ha arribat al punt final del partit on la parella visitant formada per Miguel A Cano i José Sánchez han guanyat 0-2 a Rafael Écija i Jesús Sória. Un 4-5 final amb un 180 d'en Javier Velasco i una tirada de 143 punts d'oen Miguel A Cano. 

A Esplugues de Llobregat el CD Esplugues ha rebut la visita del CD Baix Camp. El partit ha estat dominat pels de Reus que amb un parcial de 0-6 han guanyat totes les indivdiuals suant en tres punts que s'han resolt al desempat. A les parelles l'Esplugues ha guanayt el primer punt que ha acabat sent el punt d'honor, ja que les dos darreres parelles les han resolt els de Reus per 0-2 les dues per tancar el marcador final amb un 1-8. La dada estadística és pels 180s de Sergio Garrido, Dani Carrascoi Cándido Villar, i les tancades de 160 punts de Roque Soto i de 145 de Sergio Garrido.

A Malgrat de Mar el Piritoño CD ha rebut la visita del Lligues Adg.cat del CD Olot. El partit a començat de cara pels locals amb un 2-0, però els visitants han respost amb un 0-2 igualant el partit 2-2, i després 3-3. Tots els punts individuals s'han guanyat en blanc, tant pels locals com pels visitants. Els d'Olot han guanyat el primer punt a parelles i els de Malgrat el segon, i amb un 4-4 aquest partit també s'ha decidit al punt final. De fet amb un parcial de 1-1 s'ha desidicit al joc de desempat on la parella formada per Josep Arimany i Pau Bota ha guanyat 1-2 a Carles Arola i Josep Santonja. Un 4-5 pels visitants en un partit on no s'han registrat estadístiques. 

Properes cites:
07-03-2020 jornada descans / partits ajornats
15-03-2020 5è Open DESTÍ WORLD MASTERS -Reus- info
21-03-2020 CATALUNYA CUP D'EQUIPS 2020 -info-
27-03-2020 Data límit per a donar d'alta esportistes temporada 2019-20-
28-03-2020 Jornada 10 DIVISIÓ HONOR

Un cop més us agrairem les fotos de les vostres partides i del tercer temps que, com cada jornada, hem compartit a les xarxes socials d'Instagram, Twitter i Facebook i que teniu disponibles a la galeria (accedir al menú galeria / fotos).

Divisió d'Honor
9a Jornada - 29 de febrer de 2020

    CD Terrassa CD Terrassa 4-5 CD La Xarxa CD La Xarxa CD Terrassa -Casal Barri Can Palet II  acta  
    CEDSAB CEDSAB 4-5 Pinedards CD Pinedards CD La Riera 2 - CEDSAB  acta  
    Esplugues CD Esplugues CD 1-8 CD Baix Camp CD Baix Camp Complex Esportiu Municipal Les Moreres  acta  
    Piritoño CD Piritoño CD 4-5 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat Bar Piritoño  acta  
 
 
Classificació i Estadístiques: 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.