Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Inici de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2021-22

El proper dissabte, 23 d'octubre de 2021 a les 17:00 hores, s'inicia la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2021-22, la màxima competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. Aquest any la competició avança l'inici 17 dies, en un pas més per escurçar la finalització de la competició en dates de molta calor.

Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honor

La Divisió d'Honor 2021-22 està formada per dotze clubs, resultant un creixement del 33% respecte la darrera lliga iniciada, la 2019-20 (que també habia crescut 12%).
 
Aquesta edició s'han incorporat el Cossetans CD de Tarragona, que per primer cop hi jugarà després d'haver competit durant molts anys a la Divisió de Tarragona. També s'incorpora el CD Goyos de Sant Boi de Llobregat, un club de nova formació però amb molts esportistes de llarga trajectòria a les seves files. I per altra banda l'Esplugues CD ha creat el seu segon equip, el Riders, un fet que esperem tingui continuïtat en les properes temporades i que la resta de clubs també segueixin aquest exemple per incrementar el nombre de participants.
 
Aquesta temporada també hi participen el Club Dards La Xarxa, de Puig-Reig, que és el club degà dels dards catalans; l'Esplugues CD d'Esplugues de Llobregat, un dels clubs amb més jugadores femenines que aquest any també hi participa amb un segon equip, el Riders; el CD Guardiola de Manresa, el CD Olot amb el seu equip "Lligues Adg.cat", el Piritoño CD de Malgrat de Mar, el CD Terrassa de Terrassa, el CD Baix Camp de Reus, el Cedsab de Sant Andreu de la Barca, el Pinedards CD de Pineda de Mar i el CD Guardiola de Manresa. Tots ells lluitaran per alçar-se campions de la Divisió d'Honor.
 
La competició es juga els dissabtes a les 17:00 hores i el format serà sis partides individuals i tres partides de parelles, on hi ha en joc nou punts, que es juguen a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament. El Format de joc Lliga Catalana és el mateix dels darrers anys i aquest any es gestionarà a través del Nakka, per poder seguir en directe els partits. Les actes seran iguals a les habitual, que aquí us deixem en format excel i pdf.
Els partits de Lliga no es poden ajornar, en tot cas es mirarà d’avançar, sempre i quan el motiu sigui de força major. Per a ajornar un partit s’ha de comunicar amb 15 dies d’antelació a la FCD, informant en el mateix moment la data acordada entre dos equips implicats. En aquest moment la FCD procedirà a tramitar l’acceptació de la modificació. En cas de no fixar data, la FCD assignarà el primer dissabte/diumenge lliure, que no hi hagi competició FCD. Els dissabtes a la tarda que hi hagi rànquing FCD, no es poden celebrar partits de cap altre competició federada.
 
Els partits es celebraran seguint els protocols Covid-19 que hi ha en vigor actualment (veure en detall), per tant en espais tancats on no es pugui respectar la distància de 1,5mts s'haura de portar mascareta, com també en les fotos de grup. Tant sols podran estar sense mascareta els esportistes que estiguin jugant en aquell moment.
 
Un any més agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps al facebook i Instagram per tal de poder il·lustrar i donar color a la jornada sota el hashtag #lligadards. Aquestes fotos agraïm que no hi apareixi begudes que no siguin aigua o isotòniques.
 
Un cop tancada la inscripció, s'ha fet el sorteig de la primera jornada i s'ha creat el calendari complert. Abans de dissabte actualitzarem el llistat d'esportistes registrat per cada club al gestor de la Lliga Catalana.
 
DIVISIÓ D'HONOR - 1a Jornada - 23 d'octubre a les 17:00 hores
  Data Local   Visitant    
  23/10/21
CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Terrassa CD Terrassa
  23/10/21 CEDSAB CEDSAB vs CD Goyos CD Goyos
  23/10/21 Cossetans CD. Cossetans CD. vs CD Baix Camp CD Baix Camp
  23/10/21 Esplugues CD Esplugues CD vs Riders E. CD Riders E. CD
  23/10/21 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Guardiola CD Guardiola
  23/10/21 Piritoño CD Piritoño CD vs Pinedards CD Pinedards CD

El calendari complert disponible aquí.

Un any més la web de gestió de la Lliga Catalana serà a lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. El calendari es publicarà en breu i l'anunciarem quan estigui completat.

Conèixer més sobre el funcionament de les estadístiques individuals i d'equip, classificació, previsió de resultats, màxima tancada, 180's, millor partida, actes de partits i molt més disponible aquí

Molta sort a totes i tots, gaudiu dels partits i els dards! #totsfemfederacio #femdiana #femesport


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.