Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2022-23 DIVISIÓ HONOR Resultats i Classificació Jornada 2

Lliga Catalana Divisió d'Honor 2022-23. Aquest Lliga Catalana FCD - Divisió d'Honordissabte a la tarda, 19 de novembre a les 17:00 hores, s'ha celebrat la segona jornada de la  Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició  de dards més important que es celebra a Catalunya on participen els principals Clubs de Dards del país.

La competició es juga amb el format Lliga Catalana, de sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen tots els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament. Aquest format de joc no ha evolucionat mai i fa poques setmanes la Federació va iniciar un procés participatiu d'actualització, per adaptar la competició a les necessitats actuals dels esportsites i clubs. Podeu participar-hi registrant-vos al formulari que trobareu aquí
 
El Calendari: el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari. Com cada temporada, un cop anunciat el calendari oficial de la WDF es revisarà de nou per evitar que s'assolapi un open del rànquing FCD Destí amb opens del rànking WDF (en principi però, seguint el calendari de la temporada anterior, només hi hauria canvis en cas extraordinàri).
 
Altes Esportistes: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).
Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
 
La segona Jornada ha mantingut les espectatives i la igualtat amb la que ha començat la temporada s'ha pogut gaudir en alguns dels partits. Fins a quatre dels sis partits s'han resolt per la mínima 5-4 per l'Esplugues davant el Cossetans i 4-5 per la Xarxa contra el CD Tarragona, pel CD El Vendrell contra el Terrassa i el Guardiola contra el Cedsab. Per la seva part el CD Goyos Sant Boi ha guanyat 7-2 al Baix Camp i segueix en bon peu defesant el títol i el Piriitoño CD que amb un 9-0 ha superat al Riders EF. A nivell estadístic destacar una tancada de 123 punts de Susana Serrano (CD Cossetans) i els 14 dards de Jordi Danta (CD Goyos Sant Boi) que amb les estadístiques de la setmana s'han afegit a la resta de estadístiques registrades.
 
Durant el dia afegirem a la galeria les millor fotos de la setmana i les fotos de les actes (accedir al menú galeria / fotos).
 
Resultats Divisió d'Honor 2021-22
2a Jornada - 19 de novembre GRUP GROC
    LOCAL MARCADOR VISITANT  
  acta nakka CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi 7 - 2 CD Baix Camp CD Baix Camp  
  acta nakka CD Tarragona CD Tarragona 4 - 5 CD La Xarxa CD La Xarxa  
  acta nakka CD Terrassa CD Terrassa 4 - 5 CD El Vendrell-El Momento  
 
 
 
La Classificiació: 
 
POS   JOR. G P SETS G SETS P +- PTS
1 CD Goyos Sant Boi CD Goyos Sant Boi 2 1 1 11 7 4 4
2 CD Terrassa CD Terrassa 2 1 1 10 8 2 4
3 CD Baix Camp CD Baix Camp 2 1 1 9 9 0 4
4 CD La Xarxa CD La Xarxa 2 1 1 8 10 -2 4
5 CD El Vendrell-El Momento 1 1 0 5 4 1 3
6 CD Olot CD Olot 1 1 0 5 4 1 3
7 CD Tarragona CD Tarragona 2 0 2 6 12 -6 2
 
 
Resultats Divisió d'Honor 2021-22
2a Jornada - 19 de novembre GRUP VERMELL
    LOCAL MARCADOR VISITANT  
  acta nakka CEDSAB CEDSAB 4 - 5 CD Guardiola CD Guardiola  
  acta nakka Esplugues CD Esplugues CD 5 - 4 Cossetans CD Cossetans CD  
  acta nakka Piritoño CD La Sala Piritoño CD La Sala 9 - 0 Riders EF CD Riders EF CD  
 
La Classificiació: 
 
POS   JOR. G P SETS G SETS P +- PTS
1 Piritoño CD Piritoño CD 2 2 0 18 0 18 6
2 Esplugues CD Esplugues CD 2 2 0 12 6 6 6
3 CEDSAB CEDSAB 2 1 1 11 7 4 4
4 CD Guardiola CD Guardiola 2 1 1 5 13 -8 4
5 Cossetans CD Cossetans CD 2 0 2 6 12 -6 2
6 Riders EF CD Riders EF CD 2 0 2 2 16 -14 2
 
 
 
Estadístiques individuals, d'equip i més informació estadística a la web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.